Botez Sabin partea 1

Botezul lui Sabin…cu toti de la mic la mare am asteptat acest moment. Am planificat acest lucru din luna ianuarie, orele si zilele treceau iar bebe astepta sa fie dus la biserica. A fost o etapa foarte frumoasa din viata noastra, Claudiu foarte curios iar noi nerabdatori.

In acea saptamana cu toata agitatia, cumparaturi si tot ce mai aveam de facut, am primit si colete. Au fost si 3 colete intr-o zi, insa care la fel asteapta sa fie scrise 🙂 🙂 ( v-am facut curiosi nu-i asa). Dar sa nu mai lungesc vorba si sa va spun cum a decurs totul 🙂

Botez Sabin

Sabin, este cel mai mic membru al familiei, cel mai iubit si rasfatat copilas. Aceasta bucurie a venit dupa 4 ani de asteptare, insa acum bucuria e si mai mare caci familia este completa si unita. 🙂

Botez biserica

Nebunia asta cu Covid a cam dat lucrurile peste cap. Totul a fost restrans, am fost debusolata la un moment dat caci nu stiam cum sa facem, cand sa-l fac si ce sa facem…Am avut un fotograf profesionist care ne-a facut multeeee poze si asteptam pozele realizate de el. Mi-a placut mult cadrele care le-a surprins si in special Sabin, care a fost in centrul atentiei.

Bebe a fost foarte cuminte, asa este felul lui, iar la poze i-a placut tare mult. Nu a scos nici macar un sunet 🙂

Vestimentatie Sabin – Smyk

Asa cum va spuneam bebe este un copilas rasfatat, iar cei de la Smyk i-a asigurat vestimantatia in cea mai importanta zi. Am primit un body camasuta, o salopeta pantalon si un hanorac rosu. Daaar…cel mai placut si cel mai emotionant, de care nu am stiut nici macar o secunda este acest memory box.

Hainutele ii sunt perfecte, sunt dintr-un material de calitate si foarte placute la atingere. Atat pantalonul, cat si restul hainutelor le poarta si acum si sunt pe placul nostru.

Memory box – am primit un kit amprenta bebelusi, intr-un format foarte deosebit. Cutia magica, reprezinta un kit pentru a realiza amprenta manuta sau picior bebelus. O puteti pastra cat timp doriti sau i-o puteti arata copilului cand creste.

Contine materialul de amprentare, cutia metalica pentru pastrare si suportul de expunere. Este 100% sigur pentru bebelus, e testat dermatologic. Cutie cu design deosebit.

In concluzie recomand cu mare caldura produsele celor de la Smyk, atat hainutele care sunt de calitate, nu se decoloreaza si nu se scamoseaza, cat si restul produselor. Cel putin noi, suntem tare bucurosi si incantati ca avem un astfel de magazin in oras.

P.S 2 mai multe detalii, in articolul urmator partea 2 🙂

6 Comments on "Botez Sabin partea 1"

  1. Ce dragut e memory boxul!

  2. Caaat de elegant a fost micutul si ce bine i-a stat asa! Frumoase hainutele, sa fie sanatos!

  3. Foarte simpatică ținuta!

  4. Natalia Dabija | 8 aprilie 2021 at 10:22 | Răspunde

    Si mie imi place Smyk. Nu am mai ajuns de mult timp pe la ei, dar mereu găseam lucruri interesante.

  5. Eu nu am mai auzit de ei până acum dar am aruncat un ochi pe site și îmi plac la nebunie produsele. O sa ii comand fetitei ceva, cu siguranță.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord