Ce trambulina sa cumpar?

Primavara, un anotimp frumos insa si pretentios. O zi cu soare, alta cu ploaie, o zi frumoasa alta noroasa dar asta nu inseamna ca copii nu vor mai iesi afara din casa. Noi, locuim la curte si tot timpul are activitati. Pe langa gradinita, care ii ocupa mai tot timpul, dupa se joaca.

Pe langa leagan si bicicleta, mai nou vrea si trambulina. Cand era mai micut, ii era frica dar acum vad ca o adora si vrea si el una. M-am tot uitat, am tot intrebat in stanga si in dreapta si m-am oprit la acest model. Nu e unul foarte scump, dar m-am oprit la acest produs caci are scara si plasa de protectie.

Trambulina Kidscare

Aceasta trambulina, cu scara si plasa de protectie, are diametrul maxim de 244 cm si este distractia ideala pentru copii in zilele frumoase si insorite. Folosirea acestei trambuline se va face in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. Trambulina KidsCare, cu scara si plasa de protectie, cu diametrul 244 cm contine: trambulina, plasa de protectie, protectie pentru arcuri, stalpi de sustinere, scara.

Plasa de siguranta este pentru prevenirea caderilor in afara trambulinei si de protectie impotriva unor posibile accidente. Scara pentru a facilita urcarea/coborarea copiilor in/din trambulina.

Trambulina nu ocupa foarte mult spatiu, fie ca este de exterior, fie de interior. Atunci cand nu se mai foloseste se poate dezasambla si depozita intr-un spatiu mic.

Antrenamenul pe o trambulina este suficient pentru a imbunatati rezistenta si a arde calorii. In prezent, in magazine exista o gama variata de trambuline, adolescenti si chiar adulti. Acestea sunt de cele mai multe ori prevazute cu plasa de protectie, dintr-un material de o duritate sporita, rezistent UV.  Toti cei care sar pe trambulina sunt in deplina siguranta, neexistand riscul de a se lovi sau accidenta.

Voi aveti trambulina? Ce parere aveti de aceasta?

Be the first to comment on "Ce trambulina sa cumpar?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord