2 aparitii noi de carte la Librarul

Saptamana trecuta, am primit doua apartitii noi de carte de la Librarul, acestea sunt din domeniul Carte pentru copii, titlul Alte povestiri cu tâlc, și din domeniul Parenting, titlul Cum să îmbrățișezi un arici. Rasfoindu-le un pic, mi-am facut deja o parere despre ele.

Iar in randurile ce urmeaza veti afla despre acestea.

Cum sa imbratisezi un arici

Subtitlu:12 metode pentru a relaţiona cu un adolescent

Se ştie ca perioada adolescenţei este una dificilă atât pentru copii, cât şi pentru părinţii care au impresia că totul le scapă de sub control. Adolescenţii par la fel de plini de ţepi şi de neprietenoşi precum aricii, însă trecând dincolo de această aparenţă agasantă, părinţii pot ajunge treptat, în 12 paşi de bază, să deprindă principiile şi atitudinile ce îi pot ajuta să stabilească o relaţie bună cu copiii lor.

Cei doi autori îşi împărtăşesc propriile lor experienţe de adulţi şi de adolescenţi, cu sinceritate şi umor, dau sfaturi simple şi de bun simţ, de mare folos oricui e dispus să ia aminte, oferă soluţii raţionale, la îndemâna oricui. Şi ne ajută astfel să ne depăşim iritarea, lipsa de răbdare, temerile şi îndoielile şi să învăţăm o lecţie preţioasă, şi anume că adolescenţa e o perioadă cheie în evoluţia noastră, una minunată, de care trebuie să ne bucurăm din plin împreună cu copiii noştri, sprijinindu-i pentru a depăşi adversităţile şi a-şi construi stima de sine.

Cartea poate fi comandată pe www.librarul.ro.

Alte povestiri cu talc

Alte întâmplări din copilărie, și mai ales multe povești auzite de la bunica, se înghesuie din nou în mintea Fetiței și îi cer să fie și ele spuse nepoților.
Într-adevăr, ar merita s-o facă, nu doar pentru că sunt frumoase, ci pentru că bunica, o femeie isteață, știa să ticluiască poveștile pe care le citise odinioară sau le născocise chiar ea, în așa fel, încât, ei copiii, să afle din ele o mulțime de învățături folositoare pentru viață: să fie buni și cinstiți, să nu mintă, să dea o mână de ajutor atunci când e nevoie, să-și îndeplinească întotdeauna promisiunile, să fie perseverenți, să apere adevărul și dreptatea și, mai ales, să-și iubească și să-și prețuiască părinții.

Be the first to comment on "2 aparitii noi de carte la Librarul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord