Ce accesorii de skincare trebuie sa am

In ultima perioada stiu m-am cam neglijat, am pus copii pe primul plan iar eu am folosit ceea ce aveam si nu am mai investit bani in nimic. Am cumparat pentru ei, ceea ce le trebuie, am mers in diferite locuri, am cumparat produse de skincare, igiena, dar nu si un derma roller.

Poate ca asa a fost sa fie, dar pentru ca si eu trebuie sa am un moment de rasfat, zilele acestea mi-am pus in gand si am cautat ce accesori de skincare trebuie sa am. Tenul este foarte important sa fie curat si luminat, trebuie ingrijit si sa folosim produsele corespunzatoare. Asadar in articol vorbim de accesorile necesare de skincare care trebuie sa le am.

Ce accesorii de skincare trebuie sa am

Intotdeauna, cand vreau sa imi cumpar diferite produse, apelez la Notino stiu ca aici gasesc tot ce am nevoie. Pentru a avea un ten curat, luminat si ingrjit necesita diferite tratamente acestea se pot face si la saloanele de infrumusetare, dar si acasa cu produsele necesare.

Eu spre exemplu as vrea un derma roller pentru ca diminueaza cicatricile , ataca ridurile si liniile fin, reduce vergeturile, reduce petele, roseata si combate depigmentarea. Derma Roller este un dispozitiv cosmetic prevazut sa repuna in miscare functiile naturale ale pielii: productia de colagen si elastina si capacitatea de autovindecare.

Cu derma roller-ul Zoe Ayla vei fi propriul dermatolog. Datorita microintepaturilor, produsele cosmetice aătrund mai profund in piele. Cicatricele post-acneice, ridurile si liniile fine devin mai putin vizibile. In scurt timp, veti fi incantata de chipul dvs., mai nou si mai frumos.

As mai vrea…

As vrea sa incerc si piatra gua sha , este cea care promite un lifting facial facut in intimitatea casei si o transformare totala a aspectului pielii.  Este cea mai cunoscuta si apreciata unelta a medicinei traditionale chinezesti prin care se regenereaza pielea, se elimina inflamatia si se face un drenaj limfatic extrem de eficient la nivelul pielii.

Un roller facial cred ca m-ar ajuta pentru ca masajul facial nu este invaziv, il poti gasi cam peste tot acum (mai mult in magazinele online), si e destul de accesibil ca pret. Ii confera tenului stralucire si diminueaza ridurile fine. Piatra de jad are beneficii de calmare si relaxare pentru ten, iar atunci cand este folosita constant pentru masaj, va ajuta si la tonifiere.

Voi ce accesorii de skincare aveti? Ce imi recomandati?

Be the first to comment on "Ce accesorii de skincare trebuie sa am"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord