De la Editura Diana…pentru copii

In vacanta care tocmai a trecut, copii au primit colete. A fost un iepuras bogat, care a adus pentru toata lumea cate ceva. De la mic la mare bucuria a fost mare. In una din zile, a sosit si coletul de la Editura Diana.

Editura Diana – mereu cand am avut ocazia, i-am ales copilului carti care sa-i fie utile, sa-l ajute si sa invete dupa ele. La Editura Diana am gasit o multime de noutati si foarte utile indiferent de varsta.

Puteti gasi puzzele-uri, produse pentru arta si creatie (goblenuri, margele, sabloane, pentru pictura acuarele, birotica etc), pentru stimulare si dezvoltare senzoriala, cartii, jucarii si multe produse foarte utile.

Ce am primit noi de la Editura Diana

Am primit cinci produse. Un joc domino cu 36 de piese, e un joc distractiv si creativ care va stimula imaginatia copilului si il va ajuta sa dezvolte abilitatile de potrivire si asociere, gandirea logica si abilitatile motorii fine.

Jocul poate fi jucat de 2 sau mai multi jucători. E recomandat copiilor de la 3ani +.

O mapa logica primo despre numere si cantitati –  este destinata prescolarilor si poate fi folosita cu succes atat in mediul familial, cat si in colectivitate. Cardurile pentru fiecare titlu sunt structurate pe nivele de dificultate. Mapa se foloseste impreuna cu rama Logico Primo!

Din colectia ABC – am ales cartea ” Spiridușii și primul ajutor – Când copiii se îmbolnăvesc”.Copii pot trece frecvent prin situatii in care cad, se accidenteaza, se imbolnavesc, iar modul in care depășesc aceste prime iîncercări din viețile lor depinde tare mult de modul in care noi, adulții, reactionăm sau percepem situatiile… diferite situatii, prin care putem trece.

Pentru bebe- un lantisor pentru suzeta. Claudiu nu a acceptat-o, insa Sabin nu adoarme fara ea si mereu o pierdeam, o gaseam pe jos murdara si eram tot timpul nevoita sa am grija. Asa ca, acum avem lantisor si e foarte practic. Se poate atasa cu usurinta la hainute si este ideala pentru plimbari si calatorii. Sistem de inchidere cu clips, usor de utilizat cu o singură mana.

O jucarie din lemn pentru carucior – este ideala ca jucarie de atarnat la caruciorul bebelusului. Este o mica opera de arta care va incânta ochii bebelușului. Ajuta la dezvoltarea simtului vizual, auditiv și tactil de la cea mai frageda varsta.

Concluzie – parerea mea

In concluzie suntem foarte multumiti de ceea ce am primit, ne bucuram nespus de mult caci putem lucra cu aceste produse, iar bebe sa se joace. Recomand cu toata increderea Editura Diana, au preturi foarte ok iar calitatea isi spune cuvantul.

Voi ati cumparat produse de la aceasta editura?

1 Comment on "De la Editura Diana…pentru copii"

  1. Valeria Chertes | 6 mai 2021 at 23:15 | Răspunde

    Sa le folosiți cu drag!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord