Prima noastra plimbare in 4

Trecusera mult timp, de cand nu mai iesisem la o plimbare, chiar daca e una scurta si la cativa kilometri distanta de casa, noi ne-am simtit bine. De obicei, ne plac plimbarile, sa vizitam locuri si multe obiective turistice, ne place sa descoperim tara si fiecara particica din ea.

Dar, datorita pandemiei, serviciului si altor lucruri nu am mai iesit nici macar la cativa kilometri de casa, sa vedem alte orase si frumusetile acestora. Insa, in una din zile am plecat la drum toti 4.

Prima noastra plimbare in 4

Da, am plecat impreuna cu copii, la plimbare pentru prima data. Nu stiam cum va fi, cum vor reactiona copii si daca voi face fata, mai ales ca cel mic avea 6 luni.

Sunt sigura, ca mai sunt mamici care calatoresc cu copii si chiar foarte mici, nu tin cont de gura lumii si fac exact cum considera ele. Asa a fost si in cazul nostru, am plecat dimineata la ora 5:30 iar pe la 7:30 eram deja in Constanta.

Nu am plecat foarte departe de casa, dar a contat foarte mult o zi de relaxare in 4. Copii au fost cuminti. Nu ma asteptam ca bebe sa fie linistit si sa ii placa, nu a facut deloc galagie. A fost hranit si schimbat la timp iar totul a decurs bine.

Pe cand, baiatul cel mare a fost tare incantat de plaja, ii placeau pescarusi, nisipul si era tare curios. Am mers si in parc, acolo a invatat jocuri noi, s-a imprietenit cu cativa copii si chiar nu voia sa mai plece.

A fost o iesire scurta dar frumoasa, din punctul meu de vedere mai ales ca am avut copii cu mine, s-au simtit bine si cu siguranta vom mai pleca cu toti.

Voi de la cate luni ati plecat cu copii la plimbare? Cum a fos la voi?

2 Comments on "Prima noastra plimbare in 4"

  1. Valeria Chertes | 21 mai 2021 at 00:11 | Răspunde

    Foarte frumos.

  2. Foarte frumoase pozele, big like pentru postare 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord