Uleiuri esentiale si multe alte produse de la magazinul online Esteto!

Un magazin online este foarte la indemana mai ales pentru cei care doresc sa cumpere fara a interactiona cu magazinul sau vanzatorii. Esteto.ro este un astfel de magazin, care pune la dispozitia clientilor o gama vasta de produse Bio, produse naturiste, suplimente si alimente de inalta caltiate la preturi foarte accesibile.

De ce este bine sa cumparam produse naturiste?

Desi nu este obligatoriu sa avem incasa produse naturiste, este probabil o alegere foarte buna, deoarece aceste suplimente naturiste si remedii ofera o rezolvare la probleme ce pot aparea frecvent. Probleme precum greturi, migrene, stari de oboseala sau dureri de stomac. Produsele naturiste sunt eficiente, deoarece trateaza afectiunea si nu ofera reactii adverse. Fie ca alegem aceste produse sub forma unor capsule sau sub forma unui ulei esential, rezultatul va fi intotdeuna pozitiv.

Utilizarea uleiurilor esentiale nu este doar un capriciu, ci mai degraba o traditie straveche care-si are inceputurile cu secole in urma, in cadrul a diferite civilizatii din intreaga lume.

Egipt: Egiptenii foloseau produsele obtinute din plante la tratamente de infrumusetare, prepararea mancarii, ritualuri de inmormantare si ceremonii religioase.

Grecia: In Grecia antica, persoane ca Homer si Hipocrate au explorat utilizarile aromatice ale plantelor, bazandu-se pe descoperirile facute de egiptenii antici.

Roma: Romanii din antichitate foloseau extractele din plante pentru masaj, parfum si bai aromatice.

Iran: In Evul Mediu, locuitorii din zona Iranului foloseau adesea si comercializau condimente sau rasini pentru parfumerie si mentinerea starii de sanatate.

India: Medicina ayurvedica, un sistem de vindecare holistica originar din India, s-a dezvoltat de-a lungul a 5000 de ani si include utilizarea compusilor aromatici si vegetali.

China: Timp de secole, practicile chinezesti traditionale au inclus utilizarea de material vegetal pentru a sustine starea de bine.

Franta: Rene Gattefosse, un chimist francez, este considerat cel care a inventat si a folosit primul termenul „aromaterapie” atunci cand a studiat si a realizat o cercetare aprofundata referitoare la uleiurile esentiale in secolul al XIX-lea.

Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.

Uleiurile esentiale sunt produse foarte concentrate, obtinute prin extractia compusilor aromatici volatili ai unei plante, scoarte sau chiar rasini. Principalele metode de extractie folosite pentru realizarea uleiurilor esentiale sunt:

1. Distilarea cu aburi sau apa- acest procedeu implica purificarea unui lichid prin incalzire.

2. Prin presarea la rece, care consta in stoarcerea materiei vegetale.

Uleiurile esentiale sunt recunoscute pentru proprietatile terapeutice, fiind eficiente in ameliorarea unor afectiuni dermatologice, hepato-biliare, renale, reumatice si in gestionarea starilor de depresie, anxietate si stres. Iata cum poti sa utilizezi aromele preferate de uleiuri esentiale si care sunt beneficiile acestora. Exista diverse modele de difuzoare pentru aromaterapie pe care le poti utiliza pentru eliberarea vaporilor de ulei esential. Atentie insa: nu folosi mai mult de una pana la maxim trei picaturi pentru a evita reactiile adverse.

Clientii care au ales produsele Esteto au avut intotdeuna parte de rezultate spontate fara reactii adverse. Incearca puterea plantelor si beneficiaza de o stare de sanatate mai buna!

Be the first to comment on "Uleiuri esentiale si multe alte produse de la magazinul online Esteto!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord