3 retete acelasi ingredient -Naturli

Naturli’ ma provocat să fac parte din schimbare și să contribui la dezvoltarea unei lumi mai curate și armonioase. Iar eu am acceptat. Am acceptat provocarea sa acord mai multa atenție alimentelor pe care le aleg de pe raft. In acest sens, din dragoste pentru mediu, au luat naștere produsele Naturli’, 100% pe bază de plante, fără ingrediente de origine animală, care oferă un gust deosebit, acum cu și mai multă admirație față de planetă.

Orkla

Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel internațional ca un lider în produsele pe bază de plante. Având în vedere atenția sporită din ultimul timp a consumatorilor, referitor la mediul înconjurător, produsele Naturli’ au rolul de a îndeplini nevoile acestora, datorită gustului deosebit și diferit. Pentru Naturli’ gustul e o prioritate și poate de aceea este un brand atât de iubit în toată lumea.

3 retete acelasi ingredient – Naturli

Am testat o gama variata de produse Naturli’, bauturii vegetale de ovăz 0 zahar i se alătură băutura vegetală de soia și vanilie. Cu un gust aparte, bautura e formata doar din ingrediente naturale si benefice organismului, precum boabe de soia, aromă naturală de vanilie, orez din agricultura ecologică, dar și adaos de calciu din alge.

M-am rasfatat cu diferite smoothie-uri sanatoase cu ajutorul bauturilor vegetale Naturli’ si transforma o gustare simpla intr-una cu adevărat delicioasă!

Parerea mea de bautura vegetala Naturli…

Am pregatit o maioneza vegana si diferite smoothie-uri cu aceste bauturi vegetale. Bautura bio este moale, corpolenta și catifelata, cu un gust rotund de vanilie, 100% pe baza de plante. In plus e bio, fara gluten si fara lactoza. Produs vegan, cu adaos de calciu din alga Lithothamnium calcareum. Produs UHT.

Pe cand cea de ovaz, e neindulcita cu aroma de vanilie. Fara zahar adaugat, fara gluten si e 100% pe baza de plante.

Asadar, noi ne-am bucurat din plin de aceste bauturi vegetale si chiar ma bucuram ca am fost aleasa de catre Buzzstore sa testam aceste produse deosebite.

Voi cumparati asfel de bauturi vegetale? Pe acestea le-ati cumparat?

Astept in comentarii si alte idei de retete.

1 Comment on "3 retete acelasi ingredient -Naturli"

  1. Sincer, nu am auzit de aceasta marca pana acum. Din cate am inteles de la tine sunt ok. O sa le cautam si noi. Multumumim.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord