Aranjamente florale cu flori sapun parfumate

Imi plac florile si nu cred ca am intalnit femei de-a lungul timpului carora sa nu le placa. Sunt atat de frumoase, gingase iar mai multe la gramada pot fi un aranjament deosebit, pentru un eveniment, ocazie speciala si nu numai.

Imi plac florile si la un moment dat aveam curtea si casa ca si o gradina ”botanica”, dar cu trecerea timpului le-am pierdut una cate una. Dar aranjamentele de sapun care au aparut in ultimii ani, sunt atat de superbe,parfumate si foarte deosebite, caci sunt potrivite chiar si pentru evenimentele importante din viata ta.

Amazing Flowers – aranjamente florale

Nicoleta, producatorul aranjamentelor de sapun si cea care administreaza Amazing Flowers, a luat nastere din pasiune pentru frumos. Fiecare coltisor al casei, biroului vor deveni magice atunci cand vei primi un astfel de aranjament.

Florile din sapun folosite pentru aranjamentele florale se aseamana cu cele naturale, sunt delicate și parfumate. Fiecare aranjament realizat este unic, putand fi personalizat in functie de preferinta. Se pot alege dimensiunea cutiei (mica, medie, mare), culoarea florilor si accesoriile care compun aranjamentul. Rezultatele vor fi unele de exceptie, asemanator celor conefectionate cu flori naturale. De aceia florile de sapun au castigat teren in ultimul timp si fiind in trend.

Nicoleta, pe langa familie si copii are imaginatie si indemanare, iar cu foitele de sapun se pot realiza flori extrem de realistice precum trandafiri, orhidee, bujori, crin…

Avantajele unui aranjament floral de sapun

  • sunt durabile, foarte rezistente in timp;
  • se pot parfuma după preferinte;
  • se intretin foarte usor;
  • nu trebuie udate precum florile naturale;
  • nu necesita stergere de praf precum cele artificiale.

Probabil ca sunt multe persoane ce prefera florile naturale, insa stim cu toate cat sunt de perisabile. De aceia am pregatit avantajele unui aranjament floral de sapun.

Cum vi se par aceste aranjamente florale? V-ar placea sa aveti sau aveti deja unul??

Be the first to comment on "Aranjamente florale cu flori sapun parfumate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord