Kit Pampers Pants cu supereroii DC

Bebe Sabin, a avut norocul sa fie castigatorul al unui kit cu supereroii DC, proiect ce a fost activ pe pagina Pampers. Au fost 1500 de castigatori, care au avut sansa sa primeasca un astfel de kit cu scutecele-chiloțel Pampers Pants in editia speciala cu supereroii DC.

Pampers Pants cu supereroii DC

Am folosit de cand s-a nascut scutecele Pampers, in diferite variante ( Premium Care, Active Baby, chilotel sau banda), toate au fost pe placul nostru. De ceva timp folosim scutecele chilotel cu supereroii DC.

Echipamentul de supererou PampersClub:

  • 1 x scutec-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC
  • 4 x bule de dialog
  • 1 x poster tip saltea de schimbat
  • 5 x măști suepereroi
  • manual de instrucțiuni pentru proiect
    Pentru prieteni:
  • 4 x vouchere eMAG

Bebe e foarte incantat de scutecele chilotel, acestea sunt un aliat puternic impotriva scurgerilor, folosind fixarea confortabila in jurul taliei, o banda de protectie in jurul picioarelor si au un strat interior super absorbant.

Am incercat noile scutece chilotel care le-am primit spre testare. Cu Superman, Batman si Wonder Woman acestea aterizeaza pe scutecele tale favorite Pampers Pants. Editia speciala cu supereroii DC e acum disponibila si pe eMAG, ii ofera puiului tau o protectie legendara, fara mici accidente.

Inca de la primirea acestui kit, noi folosim acest scutec. Mastile si bulele de dialog au fost si ele foarte atragatoare. Am facut diferite poze, bebe Sabin a fost super cuminte la sedinta foto, iar mami e foarte multumita de ei.

Noi folosim nr 4, iar la scutecele-chilotel Pampers Pants cu supereroii DC – Editie speciala, am primit numarul care ni se potriveste mai exact marimea 4, 9-15 kg, 72 buc.

In concluzie pielea bebelusului ramane uscata pana la 12ore, fara scurgeri si fara batai de cap. Noi recomandam aceste scutece cu supereroii DC.

Voi ce tip de pampers folositi si sunteti multumite?

1 Comment on "Kit Pampers Pants cu supereroii DC"

  1. Excelenta recomandare, big like 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord