Produse consumate aprilie si mai 2021

Am inceput acest articol inca din luna aprilie, dar nu m-am mobilizat atat de tare incat sa-l scriu. Asa ca am revenit cu produsele consumate din lunile aprilie si mai si ma gandesc ca asa voi proceda de acum in colo, voi scrie articolul cu produse consumate pentru doua luni.

Asa voi avea mai multe produse si voi avea si ce sa scriu despre fiecare in parte.

Produse consumate aprilie si mai 2021

In luna aprilie am avut mai multe produse de curatenie consumate. Poate ca ati observat ca mai multe produse sunt cele de Asevi, insa nu pot spune ca folosesc doar de la acest brand. Am si alte firme care imi plac si sunt multumita de rezultat.

Am terminat detergentul lichid pentru haine colorate, dar si Vanish. Vanish pudra folosesc mai mult pentru hainele albe, iar servetelele le folosesc atunci cand mai introduc si alte culori.

Da, imi plac aceste tipuri de servetele si nu e prima data cand le folosesc.

Produsul universal Jet+ sprey a fost tare bun. L-am folosit la curatarea mai multor suprafete, precum granit-porțelan, ceramică, marmură, aluminiu, plastic etc. Un produs util in bucatarie.

De la Farmec primisem cateva mostre gratuit, iar eu le-am pus la treaba pe cele care mi s-au potrivit. Au fost cu fond de ten, au acoperit bine si chiar vreau sa imi cumpar si in varianta mare.

Benzile depilatoare Veet sunt tare bune, insa trebuie sa aveti grija ceea ce va alegeti caci nu la toate persoanele se potrivesc. Dintr-o cutie imi ajunge in jur de o luna si ceva.

Deodorantul Balea il am de ceva timp si abia acum l-am terminat. Nu a fost un produs wow, de aceia nici nu l-am folosit cu regularitate.

Pentru bebe am avut mai multe produse consumate, dar nu le-am oprit la pozat si au ajuns direct la cosul de gunoi. Am fost multumita de servetele umede din Pepco Lula, care au fost la promotie.

Din Lidl am folosit pampersul Lupilu, initial se iritase de la ei, dar dupa o perioada am incercat iarasi si nu am mai avut aceasta problema. Dar si crema pentru scutec Mustela a fost tare buna.

Voi obisnuiti sa pozati produsele consumate? Sa faceti o lista cu ce va trebuie sau cumparati sa aveti tot timpul in casa?

Be the first to comment on "Produse consumate aprilie si mai 2021"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord