Tobogan si loc de joaca copii

Am tot vazut in mediul online o multime de locuri de joaca, unele mai sofisticate ca altele, frumoase, deosebite insa la preturi destul de ”piperate”. Am tot vazut postari pe unele grupuri de mamici cu locul de joaca care il au copii in curte, unele mai placute ca altele. Si in una din zile, am salvat o poza si am zis ca vreau si eu asa.

Nu a fost greu, nu a fost chiar deloc complicat, sotul NU lucreaza in domeniu, insa a facut acest lucru pentru copii. Dar din cauza vremii nefavorabile care l-a tinut mai mult pe loc, a durat mai mult decat trebuia. El cu manopera, eu cu pictatul. Daca era vremea buna in max 3 zile era gata.

Tobogan si loc de joaca copii

In primul rand vreau sa mentionez, ca acest tobogan nu e cumparat de pe net. Acesta e confectionat de sot, cu materiale cumparate din comert si prins cat mai bine pentru siguranta. Pentru inceput am cumparat capriori 8X8 cateva bucati, apoi sipca lemn. Coltare si suruburile aferente pentru ansamblare. Le-a slefuit, vopsit si apoi a inceput sa le monteze.

Din cauza vremii, caci a plouat mai tot timpul vopsitul ne-a tinut mai mult pe loc. Insa, am incercat sa gasim diferite moduri sa-l terminam cat mai repede, caci deja aveam cateva zile de cand lucram la el si copii nu mai aveau rabdare.

In al doilea rand, la acest loc de joaca vor mai fi si alte lucruri de adaugat pentru a crea un mediu frumos si ambiant, insa vremea nu ne permite acest lucru. Sa speram ca vor veni si zile mai bune, cu soare, in care copii se vor juca in curte fara a mai fi nevoie sa stea inauntru din cauza ploii.

Accesoriile, au fost comandate de pe net. In magazinele fizice erau scumpe si bine inteles depasea cu mult bugetul care trebuia. Asadar, am gasit toboganul pe un site, si leaganele pe site-uri diferite. Comenzile au ajuns foarte repede si ei se vor bucura.

Vopseaua de la Oskar e non toxica, fara miros si e pe baza de apa. Eu am fost foarte multumita de ea, am ales ce culori mi-a placut si cu siguranta o voi mai recumpara.

In concluzie cam asa au evoluat lucrurile. Stiu ca vor fi si contra pareri, insa nu asta conteaza. Cu un pic ambitie si putina pricepere putem confectiona lucruri frumoase de noi insine si cu un buget mic, fata de preturile din magazine.

Be the first to comment on "Tobogan si loc de joaca copii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord