Produse consumate iunie- iulie 2021

Sa stiti ca nu am disparut din online, dar pregatesc ceva impreuna cu cateva fete si nu prea am mai avut timp. Am avut si alte treburi care ma tin ocupata, iar seara cand ajung in pat cad franta. Cu toate ca produsele ma asteptau de cateva zile sa le pozez, abia astazi am reusit sa finalizez si articolul cu pozele aferente.

Au fost cateva produse care am consumat, poate ca sunt mult mai multe insa nu le-am oprit pe toate. Aici e doar o parte din ele si sunt chiar foarte bune.

Produse consumate iunie iulie

Pentru bebe am consumat gelul de dus de la Klorane, a fost atat de bun si cu un miros foarte placut. Am vazut ca au o oferta in farmacie si voi merge dupa el sa-l achizitionez. Bebe avand o piele sensibila acest gel i-a fost tare bun si mai ales ca ziua ese balaceste si in apa, 2-3 picaturi nu ii lipseau. 🙂

Din Lidl, obisnuiesc sa fac cumparaturi saptamanal iar de ceva timp folosim pampersi Lupilu. Prima data nu a fost acceptati de bebelus, a avut o iritatie insa cu timpul am vazut ca i-a trecut si am incercat iarasi si ii introduc in rutina lui si nu a mai avut nimic.

La Profi merg aproape zilnic, de aici cumpar servetelele umede Pure, imi plac ca sunt foarte imbibate si acceptabile la pret.

Claudiu a avut un parfum de pe Notino, care abia acum a reusit sa-l termine.

El a consumat un aftershave Cien, un deo Nivea si cateva produse de unica folosinta care a ramas nepozate(a ajuns la gunoi imediat dupa folosire).

Eu, un gel de dus Nivea care a avut o cantitate mare si a fost foarte spornic. Samponul uscat de la Klorane care l-am folosit la nevoie, insa chiar ma bucur ca am avut un produs atat de bun caci elimina excesul de sebum. Cateva paste de dinti Be You care sunt foarte bune.

Mai au fost si produse de curatenie, de unica folosinta, de mancare dar nu am stat sa le pozez chiar pe toate. Acestea sunt produsele consumate iunie iulie.

Voi ce produse ati mai consumat?

Be the first to comment on "Produse consumate iunie- iulie 2021"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord