2 retete cu biscuitii Ro Star, simple si usoare

De acum incolo o sa vedeti  numai astfel de articole, ce am primit la eveniment, cat de frumos ne-am distrat ce produse ne-a oferit fiecare sponsor si nu in ultimul rand ce retete am pregatit cu biscuitii Ro Star. Da, acest sponsor a oferit la toate fetele 8 cutii identice, fara ca sa faca vreo diferenta si fiecare sa pregateasca ceea ce doreste.

Stiu ca voi m-ati intrebat de reteta, dar nu puteam sa va dezvalui secretul, dar acum ati aflat si sper ca sunteti la fel incantati ca si mine. Eu am primit coletele cu produse de la inceputul luni(parca), am avut timp sa fac poze, sa pregatesc numeroase retete si sa scriu si articolul.

Ro Star

Dupa cum stiti si observati, este un  sponsor ce ne-a oferit aceste dulciuri. Eugenii, biscuiti in diferite variante si sortimente, pentru bebelusi  si alte cateva tipuri. Tare mult ne-am bucurat de acest colet si sincer va spun, ca si acum mai avem din ele. Bebelusul a fost foarte incantat, biscuitii special pentru el i-a savurat cu lapte intr-o clipa.

2 retete cu biscuiti

Reteta  1

Am pregatit  o reteta la metru, sau nu stiu cum sa o numesc. E atat de simpla si usoara, insa iti trebuie putina rabdare sa o asamblezi si cateva ore de asteptare.  Pentru aceasta reteta am avut nevoie de un pachet biscuiti 400gr, o cutie cu mascarpone si 250gr fineti, putina cafea sau compot de insiropat biscutiii.

Am amestecat mascarpone cu fineti, aceasta va fi crema pentru prajitura noastra, iar fiecare biscuite in parte am inceput sa-l insiropez. Am asezat pe o tava, pana cand s-a format ca un ‘’tren’’, dupa cateva ore la rece, o puteti taia oblig.

 Reteta 2

La cea de-a doua reteta in prim plan tot biscuitii au fost ingredientul de baza, plus frisca, o cutie cu mascarpone, si o cutie de lapte condensat. E foarte simplu de asamblat, mai mult trebuie lasata la frigider apoi se poate savura cu multa pofta. Din punctul meu de vedere, este foarte buna si delicioasa, foarte simpla si fara prea multe ingrediente.

Eu va doresc spor la treaba si pofta buna.

Aceste 2 retete cu biscuitii Ro Star au fost pregatite de mine.

Be the first to comment on "2 retete cu biscuitii Ro Star, simple si usoare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord