Danube Bloggers Meet edition 2 – cum e sa fi organizator

Danube Bloggers Meet edition 2 – a fost o intalnire restransa, in contextul situatiei actuale, insa plina de bucurie, entuziasm, voie buna si dupa un an destul de limitat, am reusit sa ne intalnim. Am fost doar 8 fete, insa speram cand totul va reveni la normal, sa ne vedem intr-un numar mai mare.

Dupa cum puteti observa, am avut numerosi sponsori generosi, surprize frumoase carora le multumesc ca au raspuns solicitari noastre. De aceasta data evenimentul a fost organizat in Braila, La Casa cu Stuf o locatie deosebita si foarte primitoare. Eu, impreuna cu alte doua prietene din blogosfera Paula ( https://lucruriprivitedejosinsus.ro/ ) si Gabriela ( https://paginidezisinoapte.ro/ ) am comunicat tot timpul ca acest eveniment sa iasa exact asa cum trebuie.

Danube Bloggers Meet edition 2

Imi doream de mult timp o astfel de intalnire, insa din cauza restrictiilor, pandemiei nu am avut voie. Iata, ca astazi, 21 august am reusit sa ne intalnim, nu intr-un numar foarte mare, doar 8 fete. Am socializat, am ras, am facut poze si nu in ultimul rand fetele au fost placut surprize de cadourile pregatite.

Da, l-a sfarsitul acestei intalniri fiecare fata a primit din partea fiecarui sponsor cate un mic/mare cadou. Nu suntem la prima intalnire, au mai fost evenimente organizate intre bloggerite, dar de aceasta data am fost mai mult implicata deoarece am fost printre organizatoare si necesita ceva mai multa munca, fata ca un simplu invitat.

Cum e sa fi organizator?

Pentru prima data organizator de eveniment impreuna cu Paula si Gabi. Banuiam ca va fi ceva de munca , dar nu ma plang, deoarece am gasit sponsorizari frumoase si foarte ”gustoase”. Ma bucur ca au incaput toate in masina si nu am fost nevoita sa mai fac inca o cursa. 🙂

Pe blog, vor urma in zilele urmatoare multe articole despre produsele ce le-am primit spre testare.

Sponsorizari:

RoStar, Patone, Led-concept, Clinica Romgermed, Pr Avenue, Amazing flowers, Total Pro Beauty, Smyk, Asevi, Corint, Yves Rocher, Yasmine Bonciu, Eladerm, Lambre, 7th heavean  , Sofia salon, Glycon cosmetics, Lady anion, Cetaphil, Plush bio, Makeoverparis, Hera medical, Misavan, Picatura naturii, Rexona, Oreo, Farmacia izvorul tamaduirii, Fares, Famous luxury parfumes, Biosunline, Vioris, Grande Dolceria, Cracky, Hygenium, Lolliboni, Meteor Press, Bioblas Romania, Ddell.cosmetics, Dacia Plant, Pellamar, Tasteit, Dermastore, Teku.

In concluzie, ma bucur ca m-am revazut cu fetele dupa atata timp. Ma bucur ca am socializat, am facut poze si am stat linistita doar cateva ore.

Va plac si voua astfel de intalniri?

p.s noi nu am primit nimic gratis, tot ce avem de la sponsori vom posta articole pe blog si alte postari pe retelele sociale

Be the first to comment on "Danube Bloggers Meet edition 2 – cum e sa fi organizator"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord