Misavan = 3 produse utile

La intalnirea cu fetele, cea de-a doua editie, ati obervat cu toti ca au fost numerosi sponsori, aproape din toate domeniile ( mai putin pe partea fashion si cea cu bijuteriile). Am primit dulciuri, carti, produse de ingrijire cat si produse de curatenie. Pentru mine, cei de la Misavan sunt o noutate, caci nu mai folosisem pana acum produsele lor.

Odata testate, mi-am facut o parere de aceste produse primite in cadrul evenimentului si am revenit cu impresiile pe blog si parerea mea despre acestea. Produsele fac parte din gama premium Dr.Stephan. Pentru ca in aceasta vara brandul a aniversat 3 ani si inca sunt pe site, pana pe 1 septembrie, promotii la produsele Dr. Stephan . Pe Facebook va puteti alatura grupului Trecem Romania pe curat.

Misavan

Am auzit si am vazut aceste produse peste tot, insa nu stiu de ce nu am achizitionat pana in acest moment nici macar un produs.  Misavan sunt furnizori nationali de produse profesionale si solutii complete de curatenie pentru clientii profesionali si casnici. In portofoliu au peste 1500 produse de curatenie, menaj, hartie, dispensere, produse de unica folosinta si ambalare.

3 produse utile

Am primit doar trei produse, insa pentru mine conteaza tare mult caci sunt multumita de rezultatul acestora si de miros. Un  gel de maini dezinfectant ce contine minim 70% alcool, confera o senzatie de prospetime, cu un recipient prevazut cu pompita (control asupra cantitatii folosite), miros placut si este incolor.

De stiut…

efect bactericid: concentratie 100%, dupa 30 secunde;

– efect fungicid: concentratie 100%, dupa 5 minute;

– efect virucid: concentratie 100%, dupa 1 minut

Dr Stephan Odorizant Air– un odorizant profesional pentru eliminarea mirosului neplacut si improspatarea aerului din diverse incaperi.  Odorizantul persista timp indelungat chiar daca este folosit in cantitati mici, are un parfum floral foarte intens si de lunga durata. Are o cantitate de 750ml si este cu pulverizator.

Si…un dezinfectant hidroalcoolic Descol – acest produs este foarte practic deoarece se usuca rapid si nu necesita clatire. E foarte simplu de utilizat datorita formei recipientului si triggerului cu care este prevazut, are un parfum specific de alcool, poate fi aplicat in zone greu accesibile deoarece are proprietati de uscare rapida, nu necesita timp indelungat de asteptare.

Se poate aplica pe orice tip de suprafete precum: pardoseli, faianta, toalete, obiecte sanitare, colacul de la wc, echipamente, instalatii, birouri, aparate de sport, cabine de dus etc…

Voi ce alte produse Misavan ati incercat?

Be the first to comment on "Misavan = 3 produse utile"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord