Dictionare limbi straine Meteor Press

Avem dictionare. Chiar daca inca suntem la gradinita, doua dictionare de limbi straine am primit la eveniment. Fiecare participanta si-a ales de la editura Meteor Press ceea ce a dorit. Sincer, nu prea citesc, insa am ales ceva ce ii va fi de folos copilului si cu siguranta noua, caci mai sunt cuvinte care nu le cunoastem.

Meteor Press

Cu editura Meteor Press, am mai colaborat si probabil ati vazut si voi acest lucru, am primit diferite cartii. Insa, pe site puteti gasi ceea ce aveti nevoie, sunt si noutati sunt si oferte, din toate domeniile pentru fiecare. Noi, am avut diferite carti de la Meteor Press, multe pe care baiatul si acum le are. Pe unele a lucrat, altele au fost cu povesti si le citeam…

Dictionare limbi straine

La inceperea noului an scolar avem nevoie de multe rechizite, unele le primim lista de la doamna invatatoare, altele le cumparam noi ca sa le avem in casa, caci nu se stie niciodata cand ne vor fi de folos. Asa, am procedat si eu, am luat dictionare de limbi straine unul roman francez francez roman si celalalt roman englez englez roman.

Stiu, ca nu imi va fi de folos anul acesta, dar la anul …sau cine stie cand, le voi rasfoi cand am vreo nedumerire sau vreun cuvant necunoscut. Da, sunt destul de utile si pentru cei care doresc sa le rasfoieasca pentru a-si aprofunda cunostntele. Sincer?? daca as fi avut un dictionar de franceza acum vreo 4 ani, imi era de maaaare folos?

Dictionarul de engleza contine peste 30.000 de cuvinte fiecare, este aranjat pe familii de cuvinte si o poti lua cu tine oriunde doresti. O poti lua cu tine in concediu, la scoala e un vocabular amplu cu expresii uzuale ntrate recent in limba engleza.

Dictionarul de franceza contine aprox 16.000 de termeni selectati din fondul principal al limbii romane.

Noi ne-am luat dictionare, sa vedem ce mai ne trebuie 🙂

1 Comment on "Dictionare limbi straine Meteor Press"

  1. Foarte bun, big like!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord