In toamna asta avem…Fares

Cred ca ati auzit cu totii de produsele Fares, de bine cunoscutele ceaiuri sau siropuri. Nu ai cum sa le eviti, sunt atat de bune, de utile si nu iti pot lipsi din casa, cel putin noua nu ne lipsesc.  Fares ne ofera remedii naturiste de calitate, din locul cu cea mai vasta istorie in cultivarea si procesarea plantelor medicinale, Orăștie.

De data aceasta, i-am avut printre sponsori la evenimentul nostru in care a oferit fiecarei persoane ceea ce si-a ales fiecare. O fata si-a ales din gama Distonoplant, din gama Mami si bebe iar noi ne-am am primit din gama Biosept doua siropuri si doua ceaiuri tare bune.

In toamna asta avem…

Fares, da avem Fares de la eveniment si care nu ne lipseste din casa. Pe langa siropurile Biosept A16 si A13, mai avem si ceaiuri si alte cateva produse pe care le-am cumparat din farmacie. Biosept A16 chiar este un sirop foarte bun, din punctul meu de vedere chiar la noi a avut rezultate. Este un sirop natural impotriva virusurilor respiratorii. Combinatie sinergică unica de 9 plante si 4 uleiuri esentiale.

Rezultate rapide, fara reactii adverse. Este bun expectorant, imunostimulent, antiinflamator, antifebril si antiviral. Biosept B13 cu miere si propolis, e bun atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Ceaiuri

Ca ceaiuri am primit M (mireasma) ceai natural cu busuioc si lamaie si V (vigoare) ceai cu macese si ghimbir. Ceaiuri cu doua combinati de arome diferite, infuzie 100% naturala ce nu contine arome sau coloranti sintetici.

 Ceai de rasfat, mireasma, cu gust aromat, de baut pe indelete. Busuiocul romanesc parfumat se impletește cu lămâia exotică și proaspata.

 Nota picanta a ghimbirului se imbină armonios cu gustul dulce-acrisor al maceselor. 

In concluzie, produsele se pot gasi in magazinul online Fares si in farmacii.

Voi ce produse Fares consumati? ce produse nu va lipsesc?

Be the first to comment on "In toamna asta avem…Fares"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord