Produse de ingrijire a barbii

Produsele pentru barba sunt destinate sa aiba grija de igiena si hidratarea parului facial. De la aparate de ras, uleiuri, tot felul de lotiuni si balsamuri, indiferent de tipul de barba se gasesc produse pentru toata lumea. Tot m-ati vazut ca fac cumparaturi de pe Notino cu produse destinate barbii, insa niciodata nu cred ca am vorbit despre acest lucru.

Produsele pentru barba sunt foarte variate si se adreseaza diferitelor tipuri de barba. Veti gasi seturi de ingrijire a barbii cu toate elementele de baza pentru o ingrijire adecvata. Dar daca doriti ceva mai specific, cum ar fi un balsam special, este usor de gasit.

Ce produse de ingrijirea a barbii am cumparat

Am cumparat setul acesta de aparat de ras Gillete pentru ca sunt bune, nu irita si chiar le foloseste de mult timp.  Acest aparat de ras reprezinta cel mai simplu mod de a obtine o fata neteda. Sunt 8 buc si le gasiti la un super pret. Pe langa acest set, am mai cumparat si alte produse de barbierit.

O spuma cu efect racoritor ce faciliteaza rasul fara probleme. Acesta se intinde uniform, cu miscari circulare, până când se formează o spuma, previne iritarea pielii, nu usuca si calmeaza pielea. Produsele Nivea de barbierit si nu numai, au avut prioritate. Calitatea si pretul isi spun cuvantul.

After shave intotdeauna a avut, nu i-a lipsit chiar daca nu a fost Nivea Men Protect & Care. Acest produs se aplica pe fata rasa si se lasa sa se absoarba. Reduce roseata, hidrateaza pielea si confera pielii o aroma placuta. Au fost mai multe produse de-a lungul timpului, dar fiecare persoana foloseste ceia ce i se potriveste stilului sau de barba si pielii.

In concluzie fie ca sotul, tatal vostru sau iubitul folosesc diferite produse, acest lucru se datoreaza barbii pe care o au. Tatal meu si acum foloseste aparat de ras clasic , cu sapun, pamatuf si lame iar din ale lui nu il scoti. 🙂

Ce produse de ingrijirea barbii imi recomandati, pentru piele sensibila?

1 Comment on "Produse de ingrijire a barbii"

  1. Multumesc mult pentru recomandari!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord