Ce produse pentru copii folosesc in acest moment

Nici numai stiu daca am mai vorbit de acest subiect, insa un copil e mai diferit decat altul. Produse diferite si varsta la fel, asa ca nu pot folosi la amandoi acelasi produse. Spre exemplu produsele de ingrijire, siropurile, medicamentele ce i le administrez celui mare, celui mic nu i se potrivesc. Asa si cu pielea lor, cel mic mai sensibil produse speciale, iar la cel mare folosesc de care se nimeresc.

Atunci cand plasez comenzi online, am si cateva site-uri preferate deoarece gasesc produse specifice pentru mama si copil si chiar e o noutate pentru mine caci au adaugat mult mai multe produse destinate copiilor. Si la comenzile mari aveti transport gratuit.

Ce produse pentru copii folosesc in acest moment

Cu Claudiu nu am avut probleme de piele, nu a fost alergic si de mic am folosit ce produse am avut la indemana. Nu produse cu care fac eu baie, insa tot timpul i le schimbam si ma bucur ca acum nu are nimic si chiar nu e pretentios. Atunci cand ii cumpar un gel de dus nou, cu forma diferita sau ceva specific unui desen animat e tare incantat si bucuros de ceea ce a primit.

Pe cand Sabin, e cu totul diferit, nu a fost asa de la inceput dar de cateva luni alergia ne da mari batai de cap. Pe corp, maini, picioare e foarte fin si nu are nimic in schimb in zona obrajilor cand si cand ii avem iritati si de aceia sunt nevoita sa folosesc produse speciale.

Stoc de produse

Am avut gelul de dus Klorane, care calma iritatia si avea si un miros foarte placut de galbenele, cu efect calmant. Apoi am trecut la Nivea crezand ca totul va fi ok, cu toate ca nu a fost asa. In primele zile nu avea nimic, apoi iar ii aparea. Iar de curand am achizitionat gelul de dus Mustela bebe bain, am tot auzit numai pareri bune de acest produs si chiar vrea sa vad daca e asa. Pana in momentul de fata, totul e in regula.

Si unguentul de la Klorane bebe Calendula am inceput sa-l folosim de cateva zile. Aplic dinainte sa impiedic formarea eritemului. Ca orice bebelus schimbarea scutecului trebuie facuta la timp…

Chiar daca avem multe produse, aceste sunt folosite pe rand, sau poate de baiatul cel mare.

Voi ce produse specifice pentru pielea cu dermatita mai folositi? Ati avut si voi astfel de probleme la copii?

Be the first to comment on "Ce produse pentru copii folosesc in acest moment"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord