Iluminarea casei cu becurile de la Led Concept

In camera in care locuim si nu numai este bine sa fie iluminata. In aceasta perioada beneficiem de putina lumina naturala, asa ca geamurile mari sau cele de la mansarda pot fi de un real ajutor. Oricum, in aceasta perioada cand totul se comanda numai online, cand in toate magazinele sunt fel si fel de restrictii apelez la site-urile foarte cunoscute pentru a comanda diferite produse pentru a infrumuseta casa.

Led Concept este partenerul ideal atunci cand vine vorba de becuri LED pentru casa. Sa ai lumina potrivita in toate camerele si tot ce ai nevoie.

Iluminarea casei

Amenajarea locuintei este o adevarata provocare. Corpurile de iluminat trebuie alese cu grija, deoarece acestea fac parte din designul casei si tot odata sa ofere lumina necesara pentru locuinta respectiva. Becurile led pot fi gasite in multe culori iar lumina acestora poate fi calda, rece sau neutra, in functie de dorinta fiecaruia. Rezista bine in timp si nu sunt sensibile fata de becurile obisnuite.

Lustrele LED

Tehnologia LED ia amploare si regasim din ce in ce mai multe corpuri de iluminat precum lustre LED. Acestea consuma de 10 ori mai putin in comparatie cu neoanele si corpurile obisnuite mai vechi, din generatii anterioare. De asemenea, lumina emanata este mai puternica.

Avantajele lustrelor LED:

  • ofera o lumina linistitoare care nu afecteaza in niciun fel vederea
  • nu contin mercur sau alte tipuri de substante nocive, aceste lustre LED sunt prietenoase cu mediul inconjurator
  • intensitatea luminii emanate de aceste sistemele de iluminat moderne este reglabila
  • lumina emanata influenteaza intr-un mod pozitiv starea de spirit a oricarui om

Pentru a alege o lustra LED trebuie sa ai in vedere marimea camerei in care vrei sa amplasezi acesta lustra LED. O incapere cu dimensiuni ceva mai mari va necesita, aproape mereu, un corp de iluminat complex, caruia i se pot monta mai multe becuri.

Be the first to comment on "Iluminarea casei cu becurile de la Led Concept"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord