Imi este dor de KFC

Imi este dor KFC, de plimbari, de shopping dar…deocamdata ne rezumam la situatia actuala. Dupa cum bine stim cu totii, trecem printr-o perioda mai grea pentru unii, mai buna pentru altii. Insa pana in momentul de fata, eu nu m-am vaccinat cu toate ca as vrea dar nu am cum…

In urma cu cateva saptamani am fost selectata la campania KFC, de pe Buzzstore am fost imediat ce am primit voucherul, parca stiam dinainte ca vor aparea restrictii si m-am bucurat impreuna cu familia de noile meniuri strips nepicanti, din incinta Braila Mall.

KFC Braila Mall

De cate ori aveam ocazia sa ajung in oras, mergeam la mall nu numai la KFC, dar noua chiar ne plac meniurile si am incercat diferite sortimente, variante , combinatii care au fost pe plac. Acum ne este dor, de meniurile 8 strips nepicante alaturi de o portie medie de cartofi prajiti, o racoritoare medie si nelipsitul sos. A fost deeeelicios de bun.

La aceasta campanie au fost cateva orase participante, iar norocul a fost de partea mea. Am mers, intr-o dupa amiaza si ne-am bucurat cu mic cu mare de acest meniu. Acest meniu este perfect pentru cei mancaciosi, pentru cei care mananca nepicant si care mananca meniuri de la KFC.

Acum, imi sta gandul si salivez dupa aceste meniuri. Chiar daca nu voi mai trece o perioada de acum in colo, dar gustul si meniul si acum il am in minte.

Voua va plac aceste meniuri? ati mai fost la KFC?

Be the first to comment on "Imi este dor de KFC"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord