O clinica medicala foarte bine dotata…

Cred ca fiecare dintre noi in aceasta perioada mai putin placuta, avem diferite probleme de sanatate. Unele minore sau altele mai grave si trebuie sa ne deplasam la o clinica pentru investigatie, pentru un consult si nu numai. Spitalele sunt full si inteleg foarte bine situatia, chiar daca nu am fost trecuta prin acest virus inca nu putem merge la spital pentru un simplu consult.

Mai bine alegem o clinica cu servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate, precum consultatii si investigatii clinice, analize de laborator, medicina muncii, medicina de familie. Serviciile la Clinica RomGerMed din Bucuresti (sector 6), pot fi efectuate si in regim decontat de CNAS.

Fise auto

La acesta categorie se executa in regim rapid, toate examinarile medicale clinice si paraclinice, necesare eliberarii fisei medicale auto si de port-arma, precum si incheierea acestora. Legislatia in vigoare impune ca pentru obtinerea / preschimbarea permisului de conducator auto / motocicleta de toate categoriile si pentru permisele de port – arma, candidatul sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic.

Asadar examinarile pentru fiecare categorie in parte, au loc in zile si intervale orare diferite.

Dermatologie

Atunci cand avem probleme cu pielea precum dermatita, urticaria, psoriazis si alte bolii de natura estetica a pielii capului, a parului sau a unghiilor e bine sa mergem la un astfel de consult. Tratamentul pentru astfel de probleme se ia doar cu recomandarea medicului dermatolog.

Nu toate cosmeticele sunt bune pentru tenul nostru, unele dintre ele sunt iritante si alergizante. De aceea, orice problema aparuta e bine sa cerem sfatul medicului. Medicul ne recomanda curatarea tenului, de 2 ori pe zi, cu produse specifice acestuia.

In concluzie orice problema medicala aveti, este bine sa faceti o programare din timp sa intrebati toate detaliile necesare de prima data, sa nu mai fie nevoie sa faceti si alte drumuri.

Multa sanatate va doresc si numai bine va doresc.

Be the first to comment on "O clinica medicala foarte bine dotata…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord