Parfumul Magic by Famous Luxury

Astazi vreau sa va povestesc despre un nou parfum, ce a intrat in posesia mea din luna august. Imi plac parfumurile, cu toate ca nu am o colectie mare si nu sunt foarte scumpe, asa cum sunt ele eu ma laud cu ele. Sunt de parere ca un produs nu trebuie neaparat sa fie scump pentru a fi bun. De data aceasta o sa va vorbesc de un nou parfum marca Famous Luxury Perfumes ce m-a cucerit din prima clipa.

Parfumul Magic a fost primit, la ultima intalnire intre bloggerite la Braila si despre care o sa aflati mai multe despre el, in urmatoarele randuri. Am mai avut parfumurl Desire si chiar mi-a placut.

Parfumul Magic by Famous Luxury

Poate ca ati mai auzit sau folosit parfumurile Famous Luxury Perfumes si cu siguranta stiti ca acestea sunt realizate in cele mai cunoscute fabrici din Germania in domeniul parfumeriei. Esentele sunt exclusiv „apa de parfum” si contin concentratia maxima de uleiuri aromatice (acceptata de Uniunea Europeana) pentru o persistenta indelungata.

Parfumul Magic, e unul oriental cu miros placut si senzual. E un parfum purtabil si potrivit pentru toata ziua.

  • Note de vârf: flori de portocal, para, piper roz
  • Note de mijloc: cafea, iasomie
  • Note de bază: cedru, patchouli, vanilie

Compozitie muzicala pe note de parfum perfecta pentru o femeie puternica si energica ce isi cunoaste senzualitatea. Parfum perfect pentru intalnirile romantice dar si pentru serile linistite in familie.

Parfumurile de pe Famous Luxury Parfumes vin intr-un gramaj de 100 ml iar aceasta cantitate ajunge o perioada buna de timp. Chiar daca recipientul este simplu mie imi place, mai bine simplu si frumos, caci nu asta conteaza. Cel mai important este sa iti placa aroma si sa il folosesti atunci cand simti nevoia.

Voi ce parfumuri ati folosit de la Famous Luxury?

Be the first to comment on "Parfumul Magic by Famous Luxury"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord