Serul facial Hera

Dragile mele,

De o luna si ceva am inceput sa folosesc un ser facial. Nu mai folosisem asa ceva dar care imi place foarte mult cum lasa pielea si de aceia trebuie sa aflati si voi. Este vorba de serul facial oil control by Hera Medical, care in acest sezon mai rece ne prinde tare bine.

Hera Medical

E un brand romanesc si chiar ma bucur ca am sansa sa incerc acest produs. Sunt produse de calitate si preturi foarte acceptabile, aceste produse sunt apreciate si de straini.

Dr. Raluca Hera, e fondatorul si CEO al brandurilor Hera Medical. A creat trei game de cosmetice de ingrijire a pielii, toate fara substante chimice, concentrate pure, formulari de inalta performanta.

Hera Medical – este o gama unisex de zi cu zi, pentru toate varstele.

SUI GENERIS  o gama de lux, inalt performanta, pentru femei si bărbați si reprezintă produse de ingrijire a pielii și tratamente spa

S M A C H conceputa pentru pielea masculina.

Serul facial Hera

Am inceput sa folosesc acest ser facial, de cand s-a instalat frigul si chiar imi prinde bine. De fel am un ten mai gras iar acest ser l-am primit ca printr-o minune, deoarece tenul nu ramane uleios dupa aplicarea lui, din contra tenul meu ramane catifelat si luminos.

Acest ser echilibreaza productia de sebum. reduc iritatiile, imbunatateste aspectul tenului si e un tratament anti-aging ideal pentru pielea delicata si sensibila. L-am folosit mai mult seara, dupa curatarea tenului. Se aplica 2-3 picaturi in palme si se aplica uniform pe fata.

Ingredientele active ale acestui ser sunt: Samburi de struguri, migdale dulci, nucă macadamia, tea tree, cajeput, cimbru, lămâie, lămâiță, lavandă, vitamina A, vitamina E.

In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs si acest magazin online in care putem gasi o multime de produse pentru toate buzunarele.

Voi stiati de Hera Medical?

Be the first to comment on "Serul facial Hera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord