Tavita mot personalizata

In luna octombrie, au fost multe evenimente placute dar si mai putin placute. In luna octombrie de acum in colo, vom avea si momente de bucurie dar si de triste, dar viata merge inainte si cu bune si cu rele. Inceputul lunii l-am pornit bine, cu articole scrise si multa energie pozitiva, dar dupa…parca mi-a pierit tot cheful 🙁 🙁

Anul acesta micutul nostru Sabin, a facut un anisor si cu aceasta ocazie i-am luat motul. Din cauza pandemiei si restriciilor planurile iti pot fi anulate 🙁 Nu a fost o petrecere foarte mare, a fost ceva mai restrans, acasa, in familie insa tot am avut de alergat si de pregatit. Dar ma bucur, ca totul a fost frumos, bebe cuminte si nu a plans.

Tavita personalizata mot

Am gasit pe Instagram si Facebook pagina Cadouri cu Dichis Bucuresti,iar cu aceasta ocazie am primit o tavita personalizata potrivita pentru bebe Sabin. Vorbisem de prin vara despre tavita, dar nu ma asteptam ca doamna sa o mai livreze. Cu aproximativ doua saptamani inainte de mot am primit, un colet tare bine impachetat si chiar m-a surprins foarte placut acest detaliu.

Pe langa tavita, oglinda, pieptan si cutita am mai primit si o mica surpriza pentru bebe. O carticica Motanul incaltat cartonata, cu imagini foarte atragatoare pentru cei mici. Ma bucur de toate detaliile acestea marunte si ma bucur ca un copil mic 🙂

Pana in ziua aceia, nu i-am aratat nimic, si de aceia a fost incantat de ursul Winne Pooh si a ales ce a vrut. La mot, de pe tavita bebe a ales oglinda, pieptan si chei cu toate ca erau si alte lucruri acestea au fost pentru el mai atragatoare si frumoase.

La botez, am mers pe aceiasi tematica cu ursul, se poate observa din poze cat de mult mi-a placut.

Voi ati avut vreo tematica? Ce a ales copilul de pe tavita la mot?

Be the first to comment on "Tavita mot personalizata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord