2 produse testate de la Cetaphil

La intalnirea cu fetele din august, am avut sansa sa cunosc branduri noi despre care nu stiam nimic. Branduri de care auzisem si alte branduri pe care le stiam si mai testasem unele produse. Produse din gama Cetaphil am mai testat si anul trecut si mi se par destul de bune.

Produsele brandului Cetaphil pot fi achizitionate online, pe diverse site-uri precum FarmaciaTei, HelpNet, Bebetei, Emag, dar cu siguranta si la farmacii. Cetaphil are in gama sa produse dedicate ingrijirii pielii atat pentru noi cat si pentru copii.

2 produse testate de la Cetaphil

Anul trecut am testat o crema hidratanta si care mi s-a parut foarte buna. Am avut din ea o perioada buna de timp, deoarece e foarte spornica si poate fi aplicata ori de cate ori doresti. La Braila, am primit o crema hidratanta de zi cu acid hialuronic pentru ten. Aceasta crema contine o combinatie de acid hialuronic, un component esential al pielii care poate retine apa intr-o cantitate de pana la 1000 de ori greutatea sa si agenti de hidratare puternici.

Crema ofera o hidratare intensa, imediata si de durata. Se poate folosi ca si baza de machiaj.

Ser pentru ochi

Cel de-al doilea produs este un ser hidratant pentru ochi cu acid hialuronic, ce este conceput pentru zonele din jurul ochilor. Acest produs reduce vizibil cearcanele si semnele oboselii, in timp ce hidratează pielea sensibilă din jurul ochilor. Cu o formula usoara si eficienta ce absoarbe rapid, este adecvata pentru persoanele care poartă lentile de contact. Testat dermatologic și oftalmologic.

Pe langa produsele full size, am mai avut in punguta si cateva mostre dar si o mingie anti stres. Mingia din prima clipa a fost ”capturata”de copii, s-au jucat cu ea, a fost bataie pe ea, dar in final s-a dus…

Voi ce produs Cetaphil ati folosit? Aveti recomandari?

Be the first to comment on "2 produse testate de la Cetaphil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord