Un kit de epilat- Total Pro Beauty

Fie vara, fie iarna noi femeile trebuie sa avem grija de noi. Indiferent de sezon, indiferent de probleme odata la doua -trei zile trebuie sa apelam la o metoda de epilat. Poate voi folositi una singura, care cu siguranta va e si la indemana, insa sincer va spun eu am folosit si un kit de epilat cu ceara.

In luna august, la evenimentul de bloggerite de la Braila, unde a fost o reuninune ceva mai restransa dar cu sponsori generosi. Am primit de la sponsorul Total Pro Beauty, care a oferit fiecarei participante, un kit de epilat mai exact: incalzitor de ceara, doua rezerve si un set de stripuri. Cei de la Total Pro Beauty sunt cunoscuti datorita produselor profesionale de la centrele de infrumusetare si personalul din sfera beauty.

Un kit de epilat – Total Pro Beauty

Stiu, ca fiecare persoana e in felul ei si firul de par e diferit. Dupa cum bine stiti, nu sunt o fire asa norocoasa, imi creste parul destul de des si trebuie automat sa aplic o metoda cat mai rapida pentru a scapa de acesta. Am folosit si metoda obisnuita de epilare cu lama, insa la un moment dat am renuntat si am incercat epilatul cu ceara.

Da, pot spune ca e o metoda mai buna, insa din punctul meu de vedere care nu prea am rabdare nu prea e ok. Insa pentru cateva minute cat dureaza acest procedeu pot suporta insa peste cateva zile, reluam acest proces. Procedeul de epilat cu ceara e destul de simplu, se baga incalzitorul in prinza, apoi se introduce o rezerva cu ceara care se lasa sa se topseasca si apoi se aplica pe maini, picioare…

Dupa se aplica stripul, se apasa un pic si se trage in sens invers. Chiar daca nu folosesc aceasta metoda intotdeauna, insa e una foarte buna.

Voi ce metoda de epilat folositi?

Be the first to comment on "Un kit de epilat- Total Pro Beauty"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord