Pentru gene frumoase si dese…serul Lambre

Bine ati revenit pe blogul meu,

Din pacate am avut o perioada tare aglomerata si din aceasta cauza e lipsa mea din online. Unii au observat acest lucru, altii poate nu ii intereseaza insa eu trebuie sa mai redactez cateva articole, de la evenimentul din luna august. Au fost foarte bune produsele primite, chiar de ajutor dar asta nu inseamna ca, nu trebuie sa muncim pentru acel lucru primit. Dupa testarea produselor, parerea noastra e la fiecare pe blog.

Doamnele si domnisoarele apeleaza la extensiile de gene pentru a arata mult mai frumos. Am avut de doua ori extensii gene insa sincer, nu am rabdare pentru a le aplica si mai bine folosesc produse pentru regenerarea genelor fara a mai sta cateva ore in sir la cosmeticiana.

De ce MAGIC LONG EYELASH ACTIVE SERUM ?

Inainte de a pune la treaba acest produs am citit despre modul de aplicare, incat sa obtin rezultate bune. Primul pas inainte de utilizarea acestui ser este demachierea. Serul se aplica la 2-3 mm distanta de linia genelor si se poate face atat pe pleoapa superioara cat si pe pleoapa inferioara. Nu aplicati serul in exces! Pentru a obtine efectul maxim, se recomanda utilizarea timp de 6 luni. 

De ce sa alegi acest ser pentru regenerarea si stimularea genelor :

  • micsoreaza caderea genelor
  • hidrateaza si hraneste genele
  • stimuleaza cresterea genelor
  • testat oftalmologic si dovedit clinic
  • mareste, indeseste si intentifica culoarea
  • fara parabeni

Recomand acest produs oricarei persoane care sa aiba gene sănătoase, lungi și frumoase. Pretul serului este de doar 75 lei insa se merita. Asigura rezultate vizibile, chiar de la prima aplicare, datorita formulei sale unice, complex inovativ cu 12 ingrediente active, ce asigura rezultate spectaculoase.

Lambre – e un magazin online de produse cosmetice exclusive si parfumuri fabricate in Franta marca LAMBRE.

Voi ce seruri folositi pentru gene?

Be the first to comment on "Pentru gene frumoase si dese…serul Lambre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord