Produse utile de la Pell Amar

Despre produsele Pell Amar sunt sigura ca ati auzit cu toti, poate multi dintre voi le-ati si folosit. Produse de la acest brand am mai folosit. Ba chiar am primit cred ca, la fiecare intalnire intre bloggerite si mare mi-a fost mirarea ca au fost produse diferite de fiecare data.

Cu toate ca am lasat mai la sfarsitul articolelor de la eveniment, acest brand, dar sa stiti ca eu le-am folosit si mi-am facut o parere despre ele. Cu toate ca pasta de dinti o mai testasem, de restul produselor nu ma indoiam caci eram sigura ca sunt la fel de bune ca si restul.

Produse utile

Gelul de dus – nu mai folosisem pana acum si chiar am ramas surprinsa cum de mi-a scapat. Primul lucru pe care l-am remarcat este acela ca acest produs contine ulei de catina. Uleiul de catina aduce un aport bogat de vitamine, in special vitamina C si minerale. Acest gel de dus curata hidrateaza si catifeleaza pielea, contribuie la menţinerea integrităţii pielii. Formula delicata recomandata si pentru copii si persoanelor cu pielea sensibila.

Crema pentru ingrijirea calcaielor si a coatelor a fost o noutate pentru mine si mi se pare ideala in perioada rece. Cu o formula bogata in active precum uree, ulei de morcov, alantoina, extract Pellamar si vitamina E, crema intensiva pentru calcaie Femina Intimity contribuie la vindecarea miraculoasă a leziunilor superficiale si eliminarea pielii intărite din regiunea călcâielor si coatelor.

Nu mai folosisem o astfel de crema, insa am fost surprinsa ca pe zonele aplicate pielea avea un aspect mult mai neted.

Asa cum am specificat si mai sus, pasta de dinti fara fluor am mai folosit-o si sunt multumita de ea.

In concluzie, am descoperit doua produse de la Pellamar care imi plac si imi sunt foarte utile. De aceia vi le recomand si voua.

Voi ce produse Pellamar ati folosit si va placut?

Be the first to comment on "Produse utile de la Pell Amar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord