Protectie maxima cu Rexona

In urma cu cativa ani foloseam produsele Rexona, stiu ca imi cumparam mereu deodorantele stick, pana cand am inceput sa folosesc altceva si asa am renuntat la ele. Nu erau ele asa wow, insa decat deloc tot erau bune. La evenimentul de bloggerite din Braila, am primit aceste produse si stiam ca am omis sa scriu despre ele pana acum.

Nu prea sunt eu adeptul schimbarilor, insa trebuia sa testez aceste produse sa pot vorbi despre ele. Dar stiti cum e, cand iti place ceva cu adevarat parca nu ai incerca altceva. Noi, am primit cate doua produse de fiecare din gama Maximum Protection, un antiperspirant crema si un deodorant.

Protectie maxima cu Rexona

Daca inainte erau altfel produsele Rexona, insa noua gama care am testat-o mi-a schimbat total parerea. Rexona Maximum Protection promite sa fie de 3 ori mai puternic si sa protejeze pana la 96 de ore. Nu l-am testat atatea ore, caci nu poti sta nespalat insa daca cineva poate sa incerce.

Anti perspirantele crema au un sistem de dozare foarte atractiv, caci nu se risipeste din produs trebuie doar sa invarti din rotita iar crema iese imediat. Insa alegerea mea, indiferent de brand, sunt anti perspirantele spray pentru ca il pot lua cu mine oriunde si oricand.

Acestea absorb transpiratia si mirosul neplacut, axila ramane uscata iar tricourile si bluzele raman intacte. Nu vor suferi din cauza petelor sau umezelii, ceea ce pe mine ma deranjeaza foarte mult si chiar de fiecare data am cautat un produs care sa fie eficient si sa scap de aceasta problema, transpiratia.

Stiu ca aceasta probleme difera de la persoana la persoana insa pe timpul verii pentru mine este o oroare. Tot timpul trebuie sa ma schimb de tricouri caci nu suport sa stau asa. Pretul acestor produse este foarte accesibil si va indemn si pe voi sa le incercati.

Ati incercat Rexona Maximum Protection?

Be the first to comment on "Protectie maxima cu Rexona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord