Tablou licheni si aranjament flori sapun

La evenimentul de bloggerite, dupa cum ati mai vazut in online, Nicoleta ne-a sponsorizat cu doua produse realizate de ea. Toate fetele au fost placut surprinse de aranjamentul floral si de faptul ca toate am avut la fel, ca nu s-a facut diferenta.

Nicoleta ne-a sponsorizat si chiar ma bucur ca a fost deschisa la o astfel de colaborare. Chiar daca nu prea a stiut despre ce e vorba, insa am incercat sa-i explica si sa inteleaga ceea inseamna aceasta colaborare. Poate nu a fost usor sa realizeze pentru opt persoane aranjamente si tablouri, pe langa comenzile ce le onoreaza cu drag.

Aranjament cu flori sapun de la Amazing Flower

Imi plac florile, atat naturale cat si acestea din flori de sapun combinate intr-un anumit fel sa reiasa un aranjament placut. Acestea au fost lucrate cu multa migala si indemanare, iar aranjamentele realizate pentru noi sunt viu colorate si care si-au gasit un locusor in casuta noastra.

Pe pagina veti gasi multe modele, culori si buchete de flori realizate pentru cei dragi. Chiar daca are doi copilasi, in timpul sau liber realizeaza cate ceva si chiar sunt foarte placut produsele realizate, mai ales pentru cei care stiu sa aprecieze lucrul manual.

Tabloul cu licheni este foarte ingenios. Nu mai vazusem asa ceva si chiar imi place, se poate prinde pe perete sau aseza pe mobilier. Se pot realiza produse dupa bunul vostru plac, dupa culori, forma sau dimensiuni ceea ce trebuie sa faceti este sa spuneti de la inceput ceea ce doriti.

Cu aceste delicate obiecte realizate manual, sunt foarte atenta cu ele sa nu cumva sa raman fara un trandafir sau cine stie ce sa mai dispara. Stiu ca am doi neastamparati si eu si le trec prin minte multe, insa sper sa nu se apropie de ele…

Voua va plac astfel de aranjamente de sapun ?

Be the first to comment on "Tablou licheni si aranjament flori sapun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord