Un ser si o crema de la Eladerm

Chiar daca a trecut ceva timp de cand am primit produsele, chiar daca evenimentul a fost in luna august produsele Eladerm au fost testate, insa din cauza timpului nu am reusit sa public articolul. Despre produsele Eladerm am mai vorbit intr-un articol pe blog, insa de aceasta data sunt doua produse cu totul speciale. Am primit de la Eladerm: ser cu acid hialuronic 3HA si o crema cu protecție solara 50+.

Produsele Eladerm sunt fabricate in România, la Alba Iulia. Iar in spatele acestui brand minunat sta un tanar farmacist pe nume Emanuel Lazar. Produsele sunt de cea mai buna calitate iar ingredientele sunt achizitionate din strainatate.

Un ser cu acid hialuronic si o crema cu protectie solara SPF 50 Eladerm

Serul cu acid hialuronic a fost primul produs care l-am testat si l-am folosit atat dimineata cat si seara. Este potrivit pentru orice tip de ten. Acesta se poate folosi concomitent cu orice alt produs de ingrijire a pielii. Textura serului este usoara si nu incarca tenul.

Dupa ce am citit pe site beneficiile pe care le aduce acidul hialuronic pielii, am zis ca acest produs nu trebuie sa-l las pe mai tarziu si sa-l folosesc pana la ultima picatura. Are doar 30ml si este valabil 6 luni de la deschidera acestuia.

Crema cu protectie solara SPF 50+  este destinata tuturor tipurilor de ten si ofera protectie impotriva efectelor nocive ale razelor soarelui asupra tenului, actionand atat asupra razelor de tip UVA cat si cele de tip UVB.  Beneficiile acestei creme sunt multiple insa cel mai important este ca reduce riscul aparitiei cancerului de piele.

Crema are o textura usoara, nu ingrasa tenul si nu lasa urme albe dupa aplicare. La fel ca si serul anterior, este valabil doar 6 luni de la deschidere.

Voi ati incercat pana acum dermatocosmeticele Eladerm?

Be the first to comment on "Un ser si o crema de la Eladerm"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord