Ce am comandat…

Probabil știți ca obișnuiesc sa plasezi comenzi online și ca îmi plac diferite lucruri. Comanda mea de pe acest site a ajuns într.un timp destul de rapid și chiar pot sa spun ca aceste hainute sunt purtate cu drag. A fost o comanda mai mult pentru mine și băiatul cel mare. Nu mi-am luat lucruri extravagante sau ieșite din comun, ci ceea ce îmi place.

Despre comanda Bonprix

Ma gândesc la copilași în primul rand, sa le cumpăr ce le trebuie. Dar din păcate, produsele care le-am comandat ii sunt mari și nu am cum sa îl îmbrac asa cu ele. De aceia nici poza nu am. Dar produsele sunt foarte utile peste puțin timp, au un material plăcut și moale. Un set de doua bluze și o pereche de pijama isi așteaptă rândul sa fie purtate. La kg care le are copilul ma gândesc ca în toamna se va bucura de ele.

Eu am pus ochi pe acesti jeans evazați de mult timp. Îmi place culoarea, cum se așează dar pentru aceasta perioada sunt groși. Sunt dintr-un material mai gros și de aceia sunt potriviți pentru sezonul mai racoros.

Am mai adăugat și o camasa tare drăguță, de culoare neagră în garderoba. Pe care am purtat-o la câteva evenimente. E un pic lunguta la spate și se așează foarte bine.

Un pulover fain, plusat, moale și plăcut de care nu am cum sa ma despart asa ușor. E o culoare neutra, nu știu de ce am o obsesie pentru aceste culori…dar chiar e fain. Are un decolteu un pic mai mare insa nu asta e o problema căci o rezolv intr-un fel sau altul.

Cam acestea au fost produsele mele de care ne bucuram cu drag. Hainute faine, de calitate și pe care le purtam ori de câte ori avem ocazia. Voua va plac hainutele de aici? Dar de comanda mea ce părere aveți?

Be the first to comment on "Ce am comandat…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord