Protecție solara Nivea

Căldură, soare, vara, mare…asa e în aceasta perioada trebuie sa avem grija de corpul nostru, de copii și de tot ce ne înconjoară. Chiar dacă mergem la plaja, chiar dacă soarele nu este prietenul nostru tot trebuie sa aplicam o protecție solara.

Ma bucur mult atunci mergem la plaja, când mergem pe nisipul fin, când copii se joaca în nisip și construiesc diferite castele, când se bălăcesc în apa…insa pentru toate astea trebuie sa avem grija de piele lor. Trebuie sa aplicam o loțiune înainte de expunerea la soare, în timp ce ne expunem și chiar după. Trebuie sa avem haine deschise la culoare, pălării , șepci sa consumăm multe lichide și mancare ușoară.

Pe Notino, în aceasta perioada găsiți o mulțime de produse, iar ca protecție solara de care sunt multumita și chiar o recomand cu drag este aceasta de la Nivea. E foarte ușor de folosit, are un preț destul de bun și se aplica înainte de expunerea la soare. Acest produs este rezistent la apa, hrănește și îngrijește pielea și e foarte prietenos. Are o consistenta fluida și este potrivita pentru toate tipurile de piele. Are o cantitate destul de generoasa și chiar imi mi-a ajuns o perioada buna de timp pentru ambii copii.

O nouă protecție solara bebeluși ar trebuie sa mai cumpăr căci cea despre care v.am spus e pe sfârșite. Chiar sunt foarte utile și le protejează pielea de UVA.

Chiar sunt multe produse pe Notino , pentru toate buzunarele fie ca alegeti ceva mai ieftin sau ceva mai scump, contează sa aplicati la timp și sa nu treceți de aceasta etapa caci tot voi aveți de suferit. O singura data am stat prea mult la soare și am avut pielea arsa, m-am chinuit ceva timp pana sa îmi treacă.

Voi ce creme după plaja mai folosiți?

Be the first to comment on "Protecție solara Nivea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord