Am fost la Iași…

Weekendul trecut am fost la Iași. A fost o plimbare foarte placuta, am cunoscut fetele din mediul online, sau mai bine zis le-am revăzut pe unele dintre ele am socializat, am făcut poze și mulți sponsori ne.au fost alături. Invitația am primit.o de la Cătălina, Portia de citit și chiar ma bucur ca am reușit sa merg cu toate ca nu era în plan.

Organizarea acestui eveniment a fost una foarte bine pusa la punct, iar Cătălina și Adriana Totdespre.ro au muncit extrem de mult, iar pe aceasta cale le felicit pentru tot ce au reușit sa facă. Sa adune 13 fete minunate, intr-un singur loc cu numeroși sponsori.

Sponsorii acestei ediții

Sunt destul de numeroși și chiar foarte darnici. Produse de toate felurile, cărți, cosmetice care toate acestea valorează în jur de 3500lei. Sponsorii: Accesories by Ioana Fodor, Recipiente cosmetice, Editura Casa, PR Avenue, Editura All, Libris, Mondelez România, Faunus Plant, Triodeluxe, Biosunline, Grande Natura (Hygenium, Grande Dolceria, Lolliboni, Cracky, Grande Gloria Production, Senzate, Grande Natura, Experto Forte), Dacia Plant, Asevi, Nala, Arome și esențe, Bookzone, Organic Shop, Editura Trei, Pandora M, Sanovita, Mixit, Editura Corint, Oriflame, Vinuri de colecție, Farmasi, Librăria Donaris, Librex, Editura Niculescu, Salon Illusion, Cofetăria Palibo, Allurene, Poieni, Grand Papa și Flormar.

Am socializat, am mâncat fiecare ce a dorit, am ras, am făcut poze iar la finalul evenimentului am plecat cu sacoșele pline, e puțin spus…mai bine masina plina. Da, la noi a fost chiar plina și chiar ma mir unde au incaput atâtea.

Drumul a fost liber și am ajuns cu bine acasă, în aceiași zi. Insa pentru Gabi nu cred ca a fost ok mai ales atâția km…Mulțumesc de invitație, ma bucur ca am reușit sa particip și sper sa va mai reîntâlnesc.

Vor urma mai multe postari de acum în colo…

1 Comment on "Am fost la Iași…"

  1. Catalina Coman | 29 iulie 2022 at 16:56 | Răspunde

    Ma bucur ca ne-am revazut!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord