Lego NinjaGo și Minecraft

Îmi place mult atunci când sunt implicata în unele proiecte. De curând probabil ca a-ți observat, ca am fost acceptata în proiectul celor de la TRND, în care am primit doua lego.uri diferite. Mare bucurie, mai ales când a desfacut coletul, căci s-a potrivit de minune cu ceeia ce își dorea.

Am mai fost acceptata și la alte proiecte, insa nu erau destinate copiilor. De data aceasta bucuria a fost mare căci s-a potrivit perfect iar pe cei mici ii țin în casa sa se joace cu acestea.

LEGO NinjaGo

Acest lego îl tine foarte ocupat. Copilul a fost foarte curios și nerabdator, dar tot odată isi pune și imaginația la treaba. Ma gândeam ca va reuși singur sa construiască mașinuța însă răbdarea nu prea e departea lui asa ca am încercat împreună. Cu vorba cu vorba, am mai aflat câte un lucru de la el mașinuța prindea contur și asa am făcut o echipa buna. Pentru finalizarea acestei mașinuțe au durat cateva ore, aprox 5 ore insa cu părere de rău nu am reușit sa facem poza cu rezultatul obținut. Bucuria a fost mare, căci după a tot încercat din nou insa fara ajutor nu reușește.

LEGO Minecraft

Acest lego a fost un pic mai simplu, deoarece nu a avut atât de multe piese iar construirea lui a fost mult mai ușoară. Chiar daca a fost ceva simplu tot lângă el am fost, sa îl susțin și să îl încurajez. Asa parca prinde mai mult curaj și lucrul merge altfel.

Odată ce intri în lumea LEGO nu ai cum sa renunti sau sa abandonezi. Acestea chiar sunt foarte frumose și utile sunt potrivite pentru cadouri, sau alte evenimente din familie ce necesita cadouri copiilor. Bucuria e mare mai ales când desfac și găsesc exact ceea ce isi doresc. Nu ai cum sa dai greș cu un astfel de LEGO.

Be the first to comment on "Lego NinjaGo și Minecraft"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord