Oriflame produse primite…

Produse Oriflame cred ca am folosit majoritatea dintre noi sau cel puțin ați auzit de ei. Sunt produse pe care le știu încă pe vremea de când eram la liceu, foloseam crema de corp Giordani, parfum, produse de make-up precum rimel, creion insa cum pe piața produselor cosmetice a apărut tot timpul cate ceva nou o perioada de timp chiar nu am mai folosit nici un produs Oriflame.

Insa, la Iași, la evenimentul de bloggerite am primite multe produse printre care și acestea de la Oriflame. Unele sunt o noutate pentru mine și de aceia azi am decis sa vorbim despre ele.

Balsamul de buze are o forma tare plăcută, e ușor de aplicat iar buzele raman moi și catifelate. Nu ocupa foarte mult loc in geanta și îl poți lua oriunde dorești.

Gelul de dus are un miros plăcut, un recipient practic, nu foarte mare și un preț pe măsură. Ceea ce a fost o noutate pentru mine și pe care nu mai folosisem este loțiunea tonica.

Emulsie tonica Waunt -e ultra hidratant, se simte lejer pe piele și nu e lipicios. Se pulverizează pe fata de la o distanta de 20 cm si poate fi folosita inainte de aplicarea machiajului ca o lotiune tonica sau dupa machiaj, pentru revigorarea acestuia. Pentru tenul uscat, se poate reaplica dupa ce deja produsul a fost absorbit in piele.

Portofoliul brandului Waunt conțin 6 produse de îngrijirea tenului cu ingrediente naturale atent selectate.

Pe lângă produsele primite, am primit și catalogul cu oferte, ce produse au mai apărut, ofertele speciale și nu numai. Utilizarea acestor produse mi.a adus, pentru o clipa aminte de perioada din liceu, o perioada foarte plăcută, o perioada pe care nu o poți șterge cu buretele.

Voi ce produse Oriflame mai folosiți? Ce produse va aduc aminte de perioada din liceu?

Be the first to comment on "Oriflame produse primite…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord