Librex -Povestea vieții mele Maria +voucher

Pe lângă produsele ce le-am primit la eveniment, am primit și cărții +vouchere. Toate ne sunt de folos, pe vochere am cumpărat copilului câte ceva ca tot intra la clasa pregatitoare și asa am mai lucrat in vacanta.

Cei de la Librex chiar au fost tare darnici și a oferit fiecăruia câte un voucher de 150lei și un set de 4 volume cu Povestea vieții mele Maria regina României.

Povestea vieții mele Maria Regina României vol 1, 2, 3, 4

Editura Librex oferă publicului roman o carte de excepție, despre o personalitate unica. Maria e nascută în 1875, în Eastwell Park, Marea Britanie, nepoată a Reginei Victoria și a Țarului Alexandru al II-lea al Rusiei, Missy sau preafrumoasa făptură dumnezeiască Maria Alexandra Victoria de Saxa-Coburg și Gotha a fost mare Prințesă a Marii Britanii și Irlandei, Principesă de Coroană și Regină a României.

În cele 4 volume veți găsi modul în care povestește Maria cele mai intime gânduri și trăiri, începând din copilărie, continuând cu episodul perioadei din Malta, unde tatăl său era detașat, apoi viața la Coburg, impresiile despre Carmen Sylva, nunta, căsnicia și imaginea capitalei României și a unei  societăți străine pe care o descoperă. Povestește cele mai intime gânduri și trăiri, începând din copilărie, continuând cu episodul perioadei din Malta, unde tatăl său era detașat, apoi viața la Coburg, impresiile despre Carmen Sylva, nunta, căsnicia și imaginea capitalei României și a unei  societăți străine pe care o descoperă.

„”Rochia mea de mireasa era din mătase alba, grea, mata, cu maneci bufante, desigur si cu o fusta în forma de clopot care se continua cu trena…””

Adaptarea Marieia viata din România nu a fost una simpla și lina, restricțiile severe impuse celor doi soți aducându-i Mariei o profundă tristețe.

Ce am luat pe voucher

Dacă tot am primit aceasta șansă, am făcut cumpărături și de pe site cu câte ceva. De data aceasta am ales pentru Claudiu cărții. Știți cu toți ca va intra în clasa pregatitoare asa ca am ales ceva care sa îl ajute mai mult.

Culegerea chiar dacă este pentru clasa 1, am rezolvat și noi pe cele mai ușoare și am crezut ca înțelege și se descurca iar restul le rezolvam pe parcurs.

Am mai luat niște cărții de joc, unele cu despartitul in silabe. Cuvinte cu o silaba, doua, trei și patru, unele ușor de pronunțat alte mai greu…insa la aceasta categorie mai avem de lucrat și cu răbdare speram sa reușim. Cam acestea sunt cărțile primite insa dacă sunteți curioși va puteți uita pe site-ul Librex pentru mai multe detalii.

Mulțumim Librex ca a-ți fost asa de generoși cu noi. Mulțumim pentru cărții.

Be the first to comment on "Librex -Povestea vieții mele Maria +voucher"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord