Produsele Senzate, Hygienium si Expertto

Dragii mei, probabil ca v-ati dat seama insa cei de la Grande Gloria au fost foarte generosi cu noi si ne-a oferit diverse produse atat food cat si non-food, pentru curatenie toate extrem de utile. Nici nu vreti sa va dati seama ce bucurie au avut copii, mai ales cand m-au vazut cu ele si voiau sa inceapa a devora ceva. Insa despre cel cu dulciuri o sa vorbim in alt articol…

Sa va arat ce produse am primit >>

Hygenium :

De acest brand cred ca a auzit toata lumea, mai ales in timpul pandemiei cand eram nevoiti sa folosim diferite produse dezinfectante. Insa portofoliul nu se opreste aici, sunt o multime de produse, pe care le folosim cu drag. Cele din gama Bzz sunt bune pentru gazele care nu ne dau pace si chiar daca nu le vom folosi mult timp caci se racareste pe zi ce trece, la vara vom avea din timp ce ne trebui.

Servetele intime Hygenium chiar nu mai folosisem si vreau sa va spun ca sunt super bune.

Expertto

Tot ce va pot spune este ca aceste produse sunt de un real ajutor la curatenie. Tare incantata am fost de servetelele umede universale pentru mobila care erau foarte umede si chiar puteai sa le folososesti pe diferite suprafete. Iar cele de incaltaminte, chiar daca au fost intr-un pachet mai mic pentru mine a fost o noutate caci nu mai vazusem asa ceva(cel putin eu ).

Senzate

Servetelele demachiante imi plac deoarece curata foarte bine machiajul, nu ocupa mult loc in geanta si chiar le poti lua oriunde. Pe cand crema de maine, are un miros foarte, foarte placut e hidratanta si intra repede in piele. Ambalajul a fost unul gandit caci asa nu se pierde mult produs si doar cat este nevoie atat folosim.

Foarte multumita de aceste produsem le puteti achizitiona din magazinele fizice cat si online de pe https://www.lolliboni.com/ .

Be the first to comment on "Produsele Senzate, Hygienium si Expertto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord