Medicamente pentru acest sezon Biosunline

Toamna a venit de mult timp. Cu roade bogate, cu inceperea noului an scolar, cu medicamente, cu analize si lista poate continua. Stiti prea bine caci atunci cand e sezonul rece raceala, gripa parca se lipseste de noi. Ma bucur ca cei de la Biosunline s-au gandit la noi, iar acestea sunt produsele primite la evenimentul din Iasi.

Toate medicamentele primite sunt extrem de bune si ne scutese de un drum in plus la farmacie. Unele din acestea le-am mai avut, altele sunt acum pentru prima data. Ceea ce este o noutate pentru mine e Vitamina C +D3, oricum ii voi administra asa cum scrie si pe prospect insa pana atunci va inghiti medicamentele ce le are incepute.

Biosunline

Cei de la Biosunline au fost foarte generosi cu noi si a oferit fiecarei participante cate o punguta cu medicamente. Acestea se administreazaexact cum scrie pe prospect si la recomandarea medicului. Pana acum am consumat doar o parte din ele, de Probiotix inca nu a fost cazul.Insa niciodata nu se stie cand poti avea nevoie de ele si e bine ca am provizie in casa.

Spre exemplu zilele trecute, au avut febra, tuse, dureri in gat pe langa ce aveam eu imi sunt de ajutor si acestea. Orice mamica cred ca are acasa o mica farmacie, ba doare una, ba doare alta si treaba cea mai grea este atunci cand totul se intampla noaptea si poate cateodata te gaseste nepregatit.

In perioada calda nu au avut nimic, ba din contra era toata ziua la copii, dar de cand a dat un pic frig parca totul e invers. Speram sa trecem cu bine peste toate acestea etape si sa nu suferim prea mult.

Voi ce medicamente Biosunline folositi?

Be the first to comment on "Medicamente pentru acest sezon Biosunline"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord