Interpretul de maladii – Libris

Un pachet surpriza, l-am primit la evenimentul de bloggeri din partea celor de la Libris cu un mesaj tare interesant care iti starneste curiozitatea: ”Vei pasi cu mine intai prin India, cu istoria ei tumultoasa, vom ajunge impreuna in America cea plina de promisiuni, ne vom intoarce in cautarea dragostei…” Asa au trimis la toate fetele, cate o surpriza de carte. Fiecare dintre noi am avut cate ceva diferit.

Interpretul de maladii de Jhumpa Lahiri

Personajele lui Jhumpa Lahiri calatoresc din India, cu istoria ei tumultuoasa, pana in America cea plina de promisiuni si inapoi, in cautarea dragostei. Au in bagaje povesti de familie, simboluri ale unei culturi stravechi si multe sperante. In acest memorabil volum de povestiri, scriitoarea americana de origine bengaleza vorbeste despre casnicii nefericite, razboi civil sau cum este sa te simti strain, in orice tara sau in propria viata.

Doamna Sen ajunge in Statele Unite dupa ce sotul ei a primit un post de profesor universitar. Scrisorile pline de admiratie primite de acasa nu fac decat sa-i accentueze singuratatea, contrabalansata doar de legatura ei cu simpaticul pusti Eliot. Conservatorul Sanjeev se casatoreste cu Twinkle, care fumeaza, da petreceri in noua lor casa si se incapataneaza sa pastreze toate nimicurile uitate de fostii proprietari.

Cine va castiga lupta de putere in cuplu? Kapasi lucreaza ca interpret pentru un doctor care nu vorbeste limba pacientilor sai.

In timpul unei singure dupa-amieze, se indragosteste de doamna Das – sa fie, oare, doar o fantezie?

Voi ati citit carte Interpretul de maladii? Va place cultura indiana?

Be the first to comment on "Interpretul de maladii – Libris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord