Machiaj cu produsele Flormar

O punguta cu produse de make-up si nu numai, marca Flormar, au intrat in posesia mea cu mult timp in urma, dar din cauza problemelor am ramas de tot in urma cu articolele ce trebuiau scrise pentru evenimetul din Iasi. Cum este si normal, primesti produse scriem un review, nu putem trece cu vederea asa…

Machiaj cu produsele Flormar

Produsele Flormar imi plac pentru ca sunt rezistente, accesibile la pret si putem gasi o gama variata de produse.Incepand de la produse de machiaj,unghii si diferite accesorii la preturi promotionale.

De Halloween Claudiu, a vrut un machiaj cat mai infricosator nu prea a iesit el cum trebuie dar macar ne-am distrat. Aa si am folosit paleta de machiaj pe care am primit-o. Machiajul in sine nu a fost greu deloc,dar nu prea avea rabdare,se tot misca si nici nu voiam sa consum mult produs. Demachiatul a fost rapid…

Ojele sunt placute, culori deschise si se usuca foarte repede. Eu am aplicat doua straturi si se vede mult mai bine plus o aplicare cu lac. Mascara inca nu am desfacut-o, dar sunt sigura ca va fi asa cum trebuie. Imi place in mod deosebit tusul, care are o pensula subtire si pot face linia cum trebuie.

Chiar daca au fost doar doua mostre cu fond de ten insa imi place cum acopera, cum se vede si cum se blenduieste. Formula speciala cu vitamina E si Pantenol hidrateaza si protejeaza tenul in timp ce asigura un aspect natural, fara cusur.

In concluzie sunt super multumita de produsele primite si de fiecare data le voi utiliza cu placere. Produsele se pot comanda cu usurinta de aici.

Voi ce produse Flormar folositi?

Be the first to comment on "Machiaj cu produsele Flormar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord