Produse sanitare Hornibach

Atunci cand renovezi sau iti faci baia dupa un anumit model, parca ai prea multe idei, prea multi prieteni care iti ofera sfaturi cum ar fi bine, insa doar tu stii cum vrei sa fie si abia astepti finalul. Din Hornibach, Alina, prietena mea si-a cumparat majoritatea produselor sanitare si ce a iesit i-a uimit pe toti.

Hornibach

Hornibach este deschis in 9 orase din Romania, iar Alina chiar este o norocoasa deoarece acest magazin cu materiale de constructii si gradinarit este si in Brasov. Pe lista de cumparaturi ea a avut multe produse marca Hornibach si chiar daca pretul a fost unul mai ridicat calitatea produselor se cunoaste.

Chiar daca nu am in oras un astfel de magazin fizic, insa online tot am rasfoit paginile magazinului si am gasit chiar multe produse care mi-ar fi utile si de ajutor acum cand m-am hotarat sa-mi schimb cateva produse sanitare.

Produse sanitare Hornibach

Ce produse sanitare am adaugat in cosul de cumparaturi?

Un sistem de dus cu baterie monocomanda,  bara dus cu suport culisant, dus fix si para duș mobila, crom cu o inaltime de 95cm care se ataseaza peste tencuiala, in cadita de dus. Lungimea furtunului are 150cm si cu un aspect foarte placut. Se racordeaza la apa rece si calda foarte usor.

Dulap pentru masina de spalat rufe – cu toate ca am destul spatiu, insa totul imi place sa fie organizat, la indemana si de aceia un raft ca acesta imi va fi de mare folos. Am totul mult mai aproape, mai sus, ferit de copii, care imi tot scotocesc prin dulapuri si nu le mai gasesc tot timpul pe jos.

Comanda va ajunge in 3 zile lucratoare de la plasare iar eu abia astept sa imi primesc noua comanda cu produsele comandate. In afara de produse sanitare Hornibach, am mai pus ochii pe ceva sa iau salariu si revin cu inca o comanda .

Voi aveti magazinul Hornibach in oras sau comandati online, ca mine?

Be the first to comment on "Produse sanitare Hornibach"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord