Milupa alaturi de noi

Am revenit, nu am patit nimic doar ca racelile ne-au cam dat de cap si am fost toti cu tratament. Datorita campaniei Milupa, am primit si noi coletul cu produse pentru Sabin. O campanie destinata copiilor de peste 1 an, iar kitul Buzzstore a fost placut si delicios.

Kit Milupa Buzzstore

  1. Milupa Milumil Junior 1+
  2. Milupa Cereale – Multicereale

Milupa a dezvoltat formula de lapte pentru copii de vârstă mică Milumil Junior 1+ Precinutri pentru a fi folosită în completarea unei diete diversificate și echilibrate a micuțului tău după vârsta de 1 an. Formula de lapte conține Fier, Vitamina D și Calciu, nutrienți esențiali cu rol important în dezvoltarea cognitivă și în sustinerea dezvoltării normale a oaselor copiilor.

 Milupa Milumil Junior 1+ se prepara foarte usor. Iar două cănuțe a 200 ml de formulă preparată de lapte contribuie la asigurarea necesarului zilnic de fier, calciu și vitamina D a juniorului tau, pentru o dezvoltare normală a creierului și a oaselor*.

Milupa Cereale – Multicereale sunt special create din culturi atent selecționate, destinate exclusiv alimentației copiilor. Produsul conține vitamina B1. Nu conține zahăr adăugat și nici coloranți sau conservanți .

Be the first to comment on "Milupa alaturi de noi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord