Vitamix – produse bio, sănătoase

Nu sunt la prima comanda Vitamix, am mai luat diferite produse, am mai testat. Insa ca acest colet parca nu a fost nici unul. A fost chiar pe placul nostru și toate produsele deja s-au și consumat.

Dupa cum bine știți produsele acestui brand se pot găsi atât online, cât și în magazinele fizice cu același nume, Vitamix. Spre bucuria mea, la noi în oraș chiar avem un astfel de magazin și de fiecare data ne cumpărăm produsele necesare. In martie chiar am primit câteva colete pe care încă nu am apucat sa vi le prezint, dar rand pe rand o sa vedeți despre ce e vorba. Unul dintre ele este acest colet, poate ca a-ți văzut pe rețelele sociale despre ce e vorba.

Despre comanda Vitamix

O noutate pentru mine în aceasta comanda au fost biscuiții ecologici cu zmeura. Chiar dacă au venit într.o punguta micuța au fost foarte crocanți și delicioși. Din acești biscuiti a primit și la pachețel la școală.

Siropul de agave chiar a fost un real succes. L-am folosit la indulcirea diferitelor preparate la micul dejun precum biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi, smoothiuri. Are un recipient destul de util, care te ajuta cu doza care trebuie. Gustul e unul placut, insa foarte bun și sănătos.

Faina de secară are un conținut însemnat de vitamine: B1, B2, B3, B5, B6, E, K precum și minerale: Fe, Mg, P, K, Mn, Se. Urmează sa pregătim ceva bun cu acesta faina.

Migdale crude am mai consumat, cu atare la micul dejun sau în diferite preparate.

Acesta a fost comanda mea, de care am fost foarte mulțumita și încântată.

Voua ce produse Vitamix va mai plac și consumați frecvent?

Be the first to comment on "Vitamix – produse bio, sănătoase"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord