Cadoul meu – 8 martie Bonprix

Luna martie a trecut rapid. Au fost câteva zile mai libere, în rest alergatura, curățenie și tot asa. Luna martie a fost luna cadourilor, am primit multe flori (probabil ați văzut poze în SM) și câteva cadouri. Insa cel mai îndrăgit și de care sunt super multumita este acesta de la Bonprix.

Despre comanda- cadoul meu 8 martie

Comanda a ajuns destul de repede, de aceasta data. Nici nu ma așteptam sa primesc colet, insa a picat foarte bine și chiar ne bucuram de hăinuțele comandate.

Eu mi-am luat o pereche de jeansi, sunt deschiși la culoare și i-am purtat de câteva ori. Dar bluza și jacheta, care le ador pur și simplu le port cu mare drag de fiecare data când am ocazia. Bluza are maneci ușor bufante, se lipește de corp și e dintr-un material de foarte bună calitate.

Jacheta muștar e piesa vestimentara pe care o ador. Are închidere prin capse, insa preferam sa fie cu fermoar, dar și asa o port căci o ador. E tare plăcută și o port cu drag în aceasta perioada. Marian are un hanorac fleece, cu gluga, în doua culori. Hainele de acest tip fleece, ii plac în primul ca ii țin cald și se simte tare bine în ele. Mai are o pereche pe pantaloni trei sferturi insa vara nu vrea sa își facă apariția prea curând insa nu e timpul trecut. Are când sa ii poarte.

Aceasta a fost comanda noastră, din martie. La Bonprix am găsit întotdeauna produse tare bune calitativ și preturi ok. Noi recomandam cu drag, insa atenție la mărime.

Sărbători luminate, binecuvântate și liniștește va dorim.

Be the first to comment on "Cadoul meu – 8 martie Bonprix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord