Danube Bloggers meet #3

Am astept cu nerabdare si placere acest eveniment. Imi era dor sa ma vad cu fetele din blogosfera, asa ca am organizat cu Gabriela de la Pagini de zi si noapte, o noua reuniune, intr-un timp scurt. Intr-o luna si ceva am strans sponsorii, unde am avut produse din toate categoriile, oricum vor urma multe postari despre produse.

A fost un eveniment reusit, fiecare am servit cate ceva din meniul restaurantului, am avut si platouri cu prajituri si surpriza evenimentului delicosul tort cu fructe de padure care a fost foarte bun si aromat. Am stat cateva ore cu fetele si am socializat, poze si dupa eveniment, fiecare persoana si-a primit produsele prezentate in imaginea de mai jos.

Sponsorii

Unii dintre ei au fost foarte generosi si au acceptat din prima propunerea. Pe cand altii, cu greu accepta o astfel de propunere si mai sunt si open mind. Nu prea pot explica in cuvinte, insa cate odata lasa de dorit si parca nu prea ai mai vrea sa organizezi insa bucuria si reactia fetelor te fac sa uiti de acest lucru.

Si cand mai auzi” ce de produse gratis ati primit”, din pacate NIMIC NU E GRATIS. Noi pentru tot ce am primit trebuie sa muncim, ne trebuie poze, ne trebuie timp, imaginatie si nu in ultimul rand sa iti placa ceea ce faci. Daca iti dai interesul si silinta o sa ai materiale bune.

Multumesc sponsorilor ce au raspuns solicitari mele, fetelor ce au fost prezente si restaurantului Restaurant Barrier,din Braila ce ne-a gazduit cateva ore. Eu chiar ma bucur ca ne-am revazut si acum sa avem spor la testat si scris.

Ne-au fost alaturi:

Pizzeria Arena,Chilotis, Triodeluxe,Bactology,Editura Niculescu, Cofetaria Regal Cake, Zanna, Cetaphill, Revolution, Crime Scene Press, Lolliboni, Imar Pharm,Nala, Hair Boutique, Vitamix, Dacia Plant,Infinite love, Expertto, Cottonino, Floor Attitud, Barza, Grande Natura, Hera medical, Farmacia de detergent,Grande dolceria, Profi art,Publisol,Pr avenue, Hygienium, Nomassvelo, Sara Tremo,Frontera, Vioris.

2 Comments on "Danube Bloggers meet #3"

  1. bine ca am ajuns si in ziua asta! :)) ca ma gandeam ca nu mai apucam. a fost greu. dar frumos! ma mai gandesc la viitoarea editie 😀

  2. Valeria Chertes | 2 mai 2023 at 01:56 | Răspunde

    Felicitari fetelor!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord