Set cadou de Paște de la Mixit – colorat și crocant

Un colet surpriza l-am primit zilele trecute. Era o zi foarte încărcată, aglomerata insa acest minunat pachet mi-a înseninat ziua. Abia am reușit sa fac câteva poze, căci spiriduși mei erau cu ochii pe mine și voiau sa mănânce din aceste bunătăți.

Mixit compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat primul său Calendar de Paște plin de surprize, culori și arome.

Fie că te pregătești de musafirii de Paște sau dorești să dăruiești cel mai crocant și gustos cadou de Sărbătoare, acest set va fi ideal. Vei găsi în el Mixul de Paște, o ediție limitată de Paște, cu ingrediente în toate culorile primăverii, dar și iubitele ouă de Paște, colorate natural, Festinul de Paște cu toate bunătățile Mixit și terciul de Paște pentru o gustare inedită în timpul zilei.

Pe site puteți găsi mai multe variante de cadouri, calendar de Paște cu surprize crocante, colorate și aromate în ediție limitata. Colecția de Paște de la Mixit include 20 de idei de amestecuri, dar și trei tipuri de vouchere.

Setul cadou Paște conține

Mix de Paște– fulgi de ovaz, caise uscate, mere uscate, biluțe crocante ciocolată albă cu ceai verde 9 %, fulgi porumb în ciocolata cu lapte și multe alte ingrediente.

Festin de Paște– migdale în ciocolată, miez de caju, alune de pădure, felii de cocos, miere de banane etc.

Oua Mixit Paște- migdale prăjite în ciocolata cu lapte, fructe liofilizata cu ciocolata roz si alba și ceai verde zdrobit – în diferite proporții.

Terci în punguta-singurul produs care rămas neatins pana acum 🤣🤣.

În magazinul online Mixit sunt multe produse, fie ca doriți un set cadou sau separat sunt la preturi decente. Sunt sigura ca nu veți regreta mai ales ca sunt foarte delicioase ouăle de ciocolata și mixturile au o aromă…ca nu a mai rămas nici măcar o frimitura.

Iepurași mei au fost tare încântați.

Mulțumim draga Mixit pentru acest set 😘🙂

1 Comment on "Set cadou de Paște de la Mixit – colorat și crocant"

  1. Valeria Chertes | 5 aprilie 2023 at 08:32 | Răspunde

    Sa te bucuri de ele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord