Am fost la Pizzeria Arena

Deși locuiesc în Brăila și sunt atât de multe pizzeri, la Pizzeria Arena nu ajunsesem. Cu toate ca auzisem, am văzut ca participa la multe festivaluri insa nu le trecusem pragul. Norocul de aceasta data a ținut cu mine și am câștigat un voucher de 100lei, la evenimentul de bloggeri, de unde am luat ceea ce am dorit.

Pizzeria Arena

Chiar dacă numele te duce doar la pizza, insa în meniu se găsesc mult mai multe produse, care pot fi comandate telefonic și livrate acasă. Burgeri, paste, salate, ciorbe, fructe de mare, platouri, deserturi, bauturi și lista poate continua. Multe sortimente de pizza, pentru toate gusturile și buzunarele.

Se ajunge destul de ușor, deși prima data nu îmi dădeam seama de locație. Numele străzilor nu prea le rețin, mai mult știu** băbește **. Comanda am plasat-o telefonic, deși pentru oras au și livrare la domiciliu insa eu am mers direct la pizzerie și am ridicat comanda.

Personal foarte amabil, au vorbit foarte frumos și comanda era gata, pizza era fierbinte și abia așteptăm să ajungem acasă sa o savuram împreună cu copii. De la prima felie, pana la ultima firimitura s-a mâncat tot. Delicioasa, pizza noastră 5 anotimpuri, ce a continut sos pizza, mozzarella, sunca, ciuperci, masline, anghinare, ansoa, oregano.

Tiramisul care e cel mai iubit de noi, a fost desertul ideal, cu un pahar de Pepsi și gata cina. Recomand cu căldură și încredere Pizzeria Arena, pentru cei din Brăila care nu au ajuns încă sa mergeti și nu ve-ti regreta. De acum, știu unde se merg pentru o pizza bună si gustoasa.

Voi apelați la pizzeri când sunteți în pana de idei?

Be the first to comment on "Am fost la Pizzeria Arena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord